O my fok! Pak dit met klippe toe!

In Fokken Main Videos deur griffin19 Eiertjies

Hierdie post is 435 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,338,869 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinO my fok! Pak dit met klippe toe!

Comments

 1. Voorvel Venter

  Wie die vok is die Pitbull wannabe doos? Noem hom sommer Boerboel.

 2. JE

  FIE FI FOK MY, DIE IS DIE GROOTSTE KLOMP KAK WAT EK IN MY LEWE GSESIEN HET. Ek kan nie besluit of die dude gaan vir die Natural Born Killers look met sy rooi teardrops of Top Gun of 'n kruising van laasgenoemde nie, maak nie regtig saak nie, dit is BAIE tos, ek glo dit sal feature by die Watergat in Pretoria Noord, dit is selfs te Zef vir Presleys Boksburg.

 3. PeterStuyvestantBlue

  WTF…..Ek moet se ek sal die twee donker koppe vleispyp gee….Stefan Ludik, Egoli se re-runs is beter as die kak my blaar! 

 4. Prof. Bokdrol

  Checkers of Pick 'n Pay kan DIY "Maak Jou Eie Afrikaanse CD" kits begin verkoop, ek skiem hulle sal dik zak maak:
  "Ingesluit in hierdie verpakking is:
  1 x Afferkaanse chick, 20-something (cowboy boots ingesluit)
  1 x Afferkaanse dude, 20-something (shades apart te koop)
  Fokkol musikale talent
  1 x synthesizer
  1 x 140bpm boom-shik-boom-shik beat
  3 x strobe ligte (verskeie kleure)
  Aanwysings: Fok alles saam op 'n verhoog, leer chick 'n paar eenvoudige danspassies, sit boom-shik beat op repeat, druk chick se stem deur synthesizer (dit klink net beter so anyway…) Laat dude eenkant staan met 'n jagse uitdrukking op sy gesig (of vir meer verlangende/melancholiese effek, 'n uitdrukking soos 'n hardlywige hond wat 'n kak vang.) Neem af met videokamera vir so 3-5 minute, afhangend van hoe sterk jou gestel is. Sny op CD. Verpak. Voila!

 5. WillImNot

  Oh my fok. Ek het die video gekyk by die werk. Ek moes gou my cache en browser history clear. Nie dat ek bang is om te youtube nie, maar ek sal eerder gevang word dat ek op die etoll website is as om met die kak gevang te word. Al wat my wel laat wonder is soek die doos regtig Susan, of eerder 'n ander man.

 6. Gemaskerde Sopbeen

  @JE: Fokkol maar FOKKOL is te zef vir Presleys Boksburg nie. Doosburg is die hoofstad van Fuckedup!!

 7. Belhamel

  Ek sal eers die girls wil naai voor julle hulle wil toepak. 

 8. Chopper

  Griff, Dis fokken krimeneel om hierdie tipe kak op jou website te sit!!! Dis afgryslik zef maar Belhamel kan hulle maar gerus eers met sy buurman se voel bykom!

 9. Petrusposbus

  Dis seker nie Te kak nie. Okay die egoli dude is dalk uiters, ma die girls is nie die kakste wat ek al gesien het nie.
  Besides ek sal daai een donker koppie lelik met die piel stop. 

 10. Belhamel

  Jirre Chopper 'n man moet naai. En hulle sal mos maklik val as jy kyk waarvoor hulle hulself uitgee. Die ou dommetjies raak ook lus.

 11. zeffLou

  2van my pelle was verandwoordelik vir die beligting van die video, ek was toevallig die dag ook op die set gewees by so verlate warehouse net buite kyalami… Kyk dit is miskien fokken boksburg presleys vibes maar as jy easy money wil maak dan moet die job loop! What the client wants is what you give! PS: daai blondie is poes jags… Op set het sy net aan al die kamera ouens se zabers gevat…

 12. Lek_Belville

  Die sadste van ALS is … hulle klink beter as jack Parrow

Gooi Comment