Dead Parrot – YouTube Comment reconstructions

In YouTube Channels deur griffin

Dead Parrot is 'n nuwerige YouTube Comedy Network channel (so jaar en 'n half oud) wat moerse fokken snaakse original comedy content skep. Gewoonlik in die vorm van stand-up tot sketch comedy asook classic comedy clips van UK shows af.

Hulle het moontlik hulle channel se naam geleen vanaf die classic Mothy Python skets, Dead Parrot (vanaf Monty Python's Flying Circus). Jy mag dit dalk onthou. Check hoe fokken jonk is John Cleese nog hier:

Anyway, die mees entertaining clips wat Dead Parrot uitkak is gewoonlik die "comment reconstructions" waar twee ou ballies kinderagtige trolle se comments op YouTube videosreconstruct en mekaar vloek. Jy is heel moontlik vertroud met hierdie fenomeen, as ons so na die kakgooiery kyk in Watkykjy se comments section.

Jy ken daai vibe. Die fanboys:
Mac is beter as PC!
Fok Windows, ek trek draad op Linux!
GTi eet die ST vir brekfis!
Android is soveel beter as IOS, jou doos!
My KTM sal jou RS1200 opfok!
Toyota navigate Waterkloofrif se inclines beter as wat Landrover dit ooit sal kan doen!

Jy check? Jou fokken nool.

Kyk hoe fokken simpel lyk jy as twee sneeudiere jou argumente bietjie lewe gee. Hulle het onlangs met die release van die Xbox One en Sony PS4 weereens in een van die videos se comments ingeklim en dit gaan reconstruct.

Check sommer ook die clip uit waar hulle YouTube comments aangaande Nelson Mandela se dood ook reconstruct. Dis poes snaaks. Doen jouself 'n guns en subsribe aan Dead Parrot se YouTube channel en laat weet gerus as jy dalk op 'n piele channel afkom wat gereeld update met next level shit.

Bizarre Bedonderde Donderdae gaan vir die eerste paar maande effens minder feature. Julle het heel moontlik agtergkom dat ons te vertraag is om dit weekliks uit te bring, so ons sal ons bes probeer om dit at least een of twee keer per maand te looi. As dinge bietjie bedaar na Maart se kant, sal ons weer try om dit weekliks te klap…

Hierdie post is 113 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,152,215 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinDead Parrot – YouTube Comment reconstructions