Afrikaners is marabse en dan maak hulle so…

In Fokken Main Videos deur griffin14 Eiertjies

Ag maar dis lekker om bietjie ietsie spesiaals met julle kindertjies te deel. Die nuwe skooljaar het sopas oopgemaak in Suid-Afrika. Sterkte aan almal wat grootskool, laerskool, universiteit en verbeteringskool toe moet gaan. Maar veral sterke as julle pappies en mammies so bietjies faktap in die kop is, lelik aan die binnekant en zef aan die buitekant.

HADOUKEN! HADOUKEN! FINISH HM!

Hierdie post is 131 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,336,604 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinAfrikaners is marabse en dan maak hulle so…

Comments

 1. Belhamel

  Hy moes die ou harder gebliksem het. Die donner het dan gesmeek vir n PK.

 2. VryeDenker

  Ek kan nie uitmaak waaroor die fight gaan nie. Enigiemand?

 3. Klipkyker

  Arme fokken laaities.  Ek kry die outjies jammer dat hulle pa's so kak bakei!  Pissies!!!

 4. Prof. Bokdrol

  Skokkend – absoluut skokkend. Hierdie mense stel 'n terrible voorbeeld vir die kiddies, want hierdie marabse weet duidelik fokkol van fight. Die arme laaities gaan hulle style probeer copy en eendag hard gebliksem word omdat hulle nie eers die basics ken nie. Geen wonder ons kinners score net 30% deesdae nie – Gods, albei daai pappies sal gelukkig wees as hulle 20% score vir AppelSwaai101 in my klas. My hairdresser sal albei van hulle poes tot net duskant die Vaalrivier. En watse kak is daai van "hierso, hou my siegrêt vas" so by 1:25 rond? Die doos met die baseball cap staan en check die siegrêt bra uit asof hy verwag hulle gaan nou kernfisika debateer – perfekte gap gemis om die hom bo-oor die heining te etter. En het iemand selfs EENKEER gedink om te gil "moer hom met die kop???" Noddefok nie. Hierdie is soos handbag-swinging in a drag club vergeleke met die kak wat ek al sien losbars het by Huis Herfsblaar se jaareind rolbalkompetisie as Trilvel Tredoux en Vleispiel Venter mekaar se rolballe per ongeluk raakskop. Nee fokweet, dis duidelik nie meer die '80's nie…

 5. koert kopbeen

  Nee Jagter dis: "Hou gou my smoke vas sodat hierdie ou my kan moer"

 6. peanut

  Hahaha!!! Daardie pappas gaan so kak voel as hulle die youtube vids sien van skooldogters wat beter as hulle kan fight

 7. Sussie_Se_Woer_Woer

  Nee dis reg, poes hom en wys jou laaitie hoe om jou man te staan.

  Te veel laaities van vandag is fokkin pissies.

Gooi Comment