Gou Miyagi – freaky, next level skateboarder.

In YouTube Channels deur griffin

Gou Miyagi is besig om skateboarding op sy eie te verander. Die bra het ‘n freaky nuwe styl en dit lyk asof hy besig is om die reël van “there is no rules in skateboarding” ‘n solid fondasie te gee. ‘n Paar mense wat skiem hulle weet waarvan hulle praat reken dat hy en die legendary Rodney Mullen in dieselfde klas is in terme van styl. Dis ‘n pot kak, sonder om enige iets van Mullen af weg te vat (die bra fokken rule).

Vergelyk sommer vir jouself.

Hier is Miyagi se verskriklike fokken weird styl:

Vergelyk dit nou met Rondey Mullen se styl. Neem ook in ag dat die bra al amper fokken 50 jaar oud is en die vader van menigte ‘n skateboard tricks is:

Hoe fokken hectic is hierdie ouens? Dit sal nice wees om te sien of daar at least so paar ouens uit die woodworks uit kom en so bietjie Miyagi se styl kan adapt en dit hulle eie kan maak, maar dit sal heel waarskynlik nie vinnig gebeur nie. Tot dan is Mr Miyagi die meester, en vir die res van die bra’s is dit nog ‘n hele rukkie van “wax on, wax off”.
gou-miyagi-freaky-skateboarder

Doen jouself ‘n guns en subsribe aan Thrasher Magazine se YouTube channel en laat weet gerus as jy dalk op ‘n piele channel afkom wat gereeld update met next level shit.

Hierdie post is 87 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,153,976 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinGou Miyagi – freaky, next level skateboarder.