Geld koop nie vir ‘n fok klas nie…

In Snotstories deur griffin47 Eiertjies

Welkom by 'n baie spesiale uitsending van Top Billing. In vandag se episode raak ons in vervoering oor 'n baie spesiale, uber luukse woning in die Suide van een van Johannesburg se rykmansbuurte.
*Janez loop swierig by die trappe af terwyl hy smeulend vir die kamers kyk met een wenkbrou effens opgetrek om meer inneemlik te lyk, bliksem by die trappe af nadat hy per ongeluk oor sy vaalbruin volstruisleer loafers trip, val sy voortande uit en word deur Griffin as aanbieder vervang*

Hierdie huis is 'n absolute wenner. Teen R3mil sou ek die prys afstry na R1mil toe en die verskil gebruik om alles uit te ruk en heeltemal fokken oor te doen.  Waarlik 'n entertainer of die man wat nie sy piel in sy broek kon hou nie se droom. Of in President Zuma se geval: heeltemal te fokken klein –  Onder is daar 3 moerse slaapkamers, 2 badkamers, 'n lounge, eetkamer, TV kamer met 'n bar, en 'n kombuis. Met die trappe op sal jy 2 moerse slaapkamers vind, sowel  as 2 badkamers, nog 'n sitkamer, nog 'n eetkamer, nog 'n TV kamer (ook met 'n bar), en iets wat lyk soos 'n Masterchef kombuis vir iemand wat moontlik geestelik versteurd is tot die mag tien. Dan is daar buite 'n swembad, 'n garage vir 5 karre en heel gepas 3 servants quarters. Voorwaar 'n afgrysparadys vir die lui rykgat wat absoluut alles het behalwe smaak. Kyk vir jouself. Vat my hand, ons doen gou 'n toer deur so paar van die vertrekke. Loop hier langs my maar moet aan fokken niks raak nie!

Op die oog af pla die buite-aansig nie vreeslik veel nie, maar soos ons verder deur gedeeltes van die huis beweeg sal jy dalk skiem dat daai flamingo pienk waterlose fontein heel moontlik as 'n tjokilit fountain gebruik word wanneer die mense gesous raak.
zef-huis-1
Ah die swembad. Kry net jou rock climbing gear reg. Hierdie is moontlik die enigste swembad in Jo'burg wat 'n halwe meter bo die grond uitsteek. Miskien park die ou sy Land Rover so teen die kant op by die rotstrappe(?) aan die buitekant. Jy weet, soos daai ads wat jy agter op glossy magazines sien wat vir jou wysmaak dat 'n suburban SUV 'n inclination van meer as 5 grade kan handle soos 'n fokken boss. Daar agter die plantlose, vlekkelose, wit potte smaak dit my of een of ander duur Duitse nommertjie se neus uitsteek. Shame, die bra het seker nie 'n garage nie…
zef-huis-4
Of het hy? O wag, hierso steek die ou at least vyf van sy karre weg. In een van daai fokken lang garages. Imagine al die papierwerk en admin as jy gou brood en 'n pakkie Princeton 20's wil gaan koop met die blou Beamer.
zef-huis-8
"Camouflage is the use of any combination of materials, coloration or illumination for concealment, either by making animals or objects hard to see, or by disguising them as something else". Ja-nee. dis duidelik "something else". Dit word baie mooi tentoongestel in een van die vier badkamers in hierdie huis. Ek is nie seker of daai 'n jembe of 'n kakpot is nie en die wasbak maak my lus om dit vol kleurvolle plastiekballe te moer en 'n toddler daar te los om homself besig te hou. Die enigste objects wat die kleur so effens breek is daai vier tandeborsels in die glas. Ha! Het, jou, tandeborsel! Jy't gedink jy gaan vir my fokken wegkruip in die badkamer!
zef-huis-11
Volgens Popular science is camouflage 'n redelike nuwe woord en dit beteken "fooling the enemy". As jou enemies by hierdie huis opdaag, stuur hulle na kakhuis nommer een toe. Fool me once…

Tyd om dinge slaapkamer toe te vat. Kies vir jou 'n fokken kleur uit die reënboog uit. Of miskien twee ander kleure wat mekaar genaai het. Hier het ons 'n lieflike Centurion-Krimpie-tannie-haartyl pers. Sit dalk net die lig met die 5 gloeilampe so 4 ure af voor jy gaan slaap. Ons is nie seker of daai 3D mat flourescent is nie. Hy mag dalk nog vir weke aneen skyn. Of tot die ANC weer 'n election verloor. Vir jou gemak is daar ook 'n kas vir elke kledingstuk wat jy besit. Split jou pare kouse op en bêre hulle elkeen in hulle eie kas. Ek kan nie uitmaak of daai ding agter die bed 'n portal is na Planeet Smaak en of dit 'n spieël is nie.
zef-huis-13
Hierdie kamer is heel moontlik deur Gogol Bordello inspire. Start wearing the fokken purple:
Pers te erg vir jou? Moenie worry nie, ons het groen ook. Kap 'n threesome op daai brëë bed of zaber jou sker sommer in die dentist (WTF?) chair. Daar is genoeg kussing vir almal. Moet net nie jaloers word tydens die konvooilooi nie. Groen is nie 'n goeie kleur om op jou hart te dra nie.
zef-huis-15
oscar the grouchO ja, en daai ding wat oor die teëls uitgestrek lê soos 'n springbkokvel is heel moontlik die oorskot van Oscar The Grouch van Sesame street wat  onlangs deur die eksentrieke eienaars op 'n jagtrip in Lala-Land deur die eiers geskiet en toe ge-skin is. Fokken nice! Groen is ook die kleur van jaloesie soos hierbo genoem – sien, die pers kamer is heavy jaloers omdat die groen kamer so kakbaie spieëls het.

Die groen kamer het ook natuurlik sy eie bypassende badkamer. Jy kan nog wyle Oscar The Grouch se laaste voetspore op een van die matjies voor die wasbak sien. Of is dit die fountain of youth? Vir jou convenience is die linkerkantste counter se spieëls toegepak met vase, potte en ander fokken tierlantyntjies. Dis actually net daar om jou kwaad te maak sodat jy shit kan breek omdat jy jouself nie in die spieëls kan sien nie. Die kandelaar in hierdie badkamer kom ook heel moontlik met sy eie industrial CAT generator. (Onthou om diesel te gaan suig uit al 5 karre)
zef-huis-17
In die ander hoek sal jy 'n stort en 'n bad vind. Die bad het fokken jets, pappie! Topklas! Dit het ook trappe wat groter as die bad self is. Ek dink rule of thumb is: trappe moet twee derdes groter wees as die bad. En pak dan die trappe en die bad self vol goed waarteen jy jou tone kan stamp. As jy hierdie outjie wil gaan koop by 'n Bathroom Bizarre tipe plek, is die product code "Trappe van vergelyking". Vra vir hom by  die naam. Hulle sal weet…
zef-huis-16
Nog so bietjie slaapplek nodig? Probeer gerus die blou kamer. Enige Blou Bul supporter se droom. Ironies genoeg sal baie van julle (Pretorianers) by die werk dink "Maar ek sien dan fokol verkeerd met hierdie kamer? Dis fokken mooi!" Moet net nie hardop dink nie, ou grote.
zef-huis-37
Bietjie te way out vir jou? No problem. Gaan lallies dan maar eerder in oumie se kamer. Dit lyk of die hele plek wall-to-wall met bruin onderbroek oorgetrek is. Lekker stil, stemmig en statig. En gelukkig sal jy nooit uit bruin onderbroeke run nie. Veral nie op Sondae as Carte Blanche begin nie. Maandag se traffic op die N1 is ook 'n groot supplier van bruin onderbroeke.
zef-huis-39
Miskien het jou goose kalenderpes onder lede. Cheer haar op, man! Stuur haar na die binnepoespienk kamer toe met die overszie sanitary pads op die vloer. Check daar op die tafeltjie. Sy sal vir jou 'n faks stuur as sy klaar is met quarantine.
zef-huis-42
Terwyl se daar lê en ontspan en bene rek (net nie te veel nie) kan jy sommer lekker sit en rugby kyk in die sitkamer. Haha, ons grap net. Jy gaan vir 'n fok nie kan rugby kyk nie. Jy gaan vir jouself fokken sit en kyk. Surprise! Nog spieëls! Kyk waar sit daai TV. En kyk waar sit jou oë. Jy kyk nie vir hom nie. Hy kyk vir jou. So van bo af oor sy brille soos 'n kwaai skoolhoof wat jou gebust het met daai spieëltjie op jou Bata skoolskoen waarmee jy so onder die chicks se rokke probeer inkyk. Tensy jy fokken drie meter lank is, is TV kyk nie in jou nabye toekoms nie.
zef-huis-33
OK, so om TV te probeer kyk het was effens van 'n fokop. Gaan maak maar eerder vir jouself 'n broodjie in die kombuis. En met broodjie bedoel ons eintlik vat 'n swart sak vol acid met 'n glas water:
zef-huis-19
Gaan wag vir effects om jou liggaam te verlaat. Sommer in die pienk eetkamer. Dit mag dalk 'n rukkie neem. Dis maybe 'n beter idee om net huis toe te hardloop. As jy ooit hierdie groot architectural masterpiece van 'n maze se exit kan vind…
zef-huis-24
Ons hoop julle het die toer geniet. Ons is volgende week definitief nie weer terug met nog 'n episode nie. Hierdie was te erg. Sien julle in terapie…

As jy belangstel in hierdie wonderlike habitiat, dis for realzies, by the way. Ons het hom hier op Property24 opgespoor. Daar is oor die 40 foto's ook. Ons het net so paar hilights gekies…

Hierdie post is 571 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,264,237 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinGeld koop nie vir ‘n fok klas nie…

Comments

 1. Author
  griffin

  Ek was al in Atul Gupta se huis. Dis meer van ‘n R60mil vibe met beter smaak (nie orals nie) as hierdie R3mil nageboorte.

 2. Die Rooi Gevaar

  Ja pappa, die Suide van Johannesburg sê jy? Dit maak alles sin…

 3. Johan

  Dis 'n doos lelike huis. Elke liewe vetrek. Like net die binnekant van die garage,en net omdat daar paar dik ossewaens staan.

 4. Prof. Bokdrol

  Terloops – ek wou nog iets skerps probeer sê, maar die post is fokken histeries geskryf – great stuff, ek moes 'n nuwe adult diaper aantrek. Dit herinner my – wanneer de fok kry julle julle gatte in rat en skryf Tos Boek II?

 5. EKKE

  Hoe ver strek suid Johannesburg? Is dit nie dalk noord Vanderbijl nie?

 6. Bitterbitch

  Liewe poes……. Dis al wat oor en oor by my opgekom het toe ek hierna gekyk het. Dit, en vanoggend se brekfis.

 7. Kameel Tril

  Soos Mike Tyson aan die einde van Hangover II gese het: "Motherfucker!?"

 8. MevrouDomineë

  Drie matriekafskeidrokke plus accessories is gecover bloot deur items te gebruik van kamers Blou, Pienk en Groen.

 9. Die Vrotkol

  Is Dit daai Hoerhuis ? 
  AS die huis so lyk kry jy seker die Hoere by ..

 10. EKKE

  Meester, mens spot nie met daai siekte  nie, het daai al  twee keer deur gewerk, dis regtig nie baie fokken snaaks nie. En as jy dit wil he hoop ek dis in jou hol!!!!!

 11. Bakstein

  Meester, is jy nie die klein peestertjie wat in die koshuis sit en webblaaie surf i.p.v. huiswerk doen nie? Jy beter vinger trek boeta, anders gaan die staat vir jou mediese sorg moet betaal. En dan gaan jy wens jy het nooit op WKJ se grasperk gespeel nie.

 12. Dilligaf

  Ek hou van die blou kamer se industrial-sized bubble wrap duvet.

 13. kleinattie

  Ek het lank terug so lekker gelag. Kaksnaaks geskryf. Dankie Griffin

 14. Rooikat

  Hierdie is nog niks julle moet die gaste huis sien waarin ons moes slaap toe ons 'n toue in Pretoria Wes bygewoon het, die gastehuis se naam is Grey Eagle.  Gaan kyk na hulle web http://www.greyeagle-bb.com en maak seker dat julle nooit, ooit daar opland nie, common soos das kak…….en die beddens se matrasse is so klaar jy slaap direk op die base se plank….. really!!!!! dan kook sy nog afval ook as jy daar aankom en die honde is oor al die gaste….

 15. Prof. Bokdrol

  Julle is baie skalks oor die eienaar (klem op naar) van die huis, toe het el my assistent Dr. Onk gevra om uit te help. Na bietjie vernuftige speurwerk (OK hy het actually net daai portret in die gang raakgesien op die volle Property24 portefeulje…) kan hy berig dat hierdie reënboogkasteel behoort aan die mense wat verlede jaar die eerste indoor Holi Festival in Johannesburg gehou het. Voor dit was die plek spierwit binne, maar die hipsters het bietjie overboard gegaan na so 'n paar shrooms en whatnot. Dis ook hoekom die plek in die mark is – die hipsters wat tydens die fees in die agterplaas uitgekamp het wil net nie fokof nie…

 16. Willem Wikkelspies

  Jy kan baie aflei van iemand wat 'n pienk geverfde spuitfonteintjie in hulle erf het om die gaste te vermaak. Dan nog meer se as jy daai selfde pienk verf klaar maak op die agter kant van die huis se gutters. Dan nog dit so laaste paar kwas strepe gee voor jy dit op gee vir 'n bad job…

 17. Bernie

  En sulke nydige, giftige kommentaar met ‘n klomp gevloek tussenin getuig van goeie smaak en styl? Humor is een ding maar hierdie lees soos ‘n persoonlike aanval op iemand. Hoop nie die huidige eienaars kry die storie onder die oog nie want hulle sal gewis seergemaak voel. En vir wat? Mens kan darem seker effens toegeeflik wees gedagtig aan kultuurgedrewe smaakverskille, of hoe? Chill it Dude 🙂

 18. Kattewales

  Goedige fok!  Jy's reg – geld kan nie klas koop nie, maar daar is nog iets wat geld ook nie kan regmaak nie:  'n fokken FS nommerplaat op jou kar as jy in Noordwes bly.
  Hierdie "Suide van Johannesburg" strek seker tot baie fokken naby aan Welkom of Virginia…

 19. Jan Fiskaal

  Goeie bliksem!!

  Dit lyk soos 'n fokken "Nigerian Drug Dealer" se plek die.
  En ek was al in een gewees.

 20. JagsJannie

  En jou Afferkaans en spelling nog meer kommin, doos!

 21. klasie groensckooter

  Maggies dis pragtag!!! Hygend heiland!!! In my wildste drome nog nie so iets teegekom nie. @ Bernie: Ek dink nie die soort individu( huiseienaar) ter sprake ervaar emosionele pyn of vernedering nie. 

 22. whazzup??

  Tog net jammer 'n mens kan nie sien of die spogkarre (piel-vergroters) ook personalized numberplates het nie….. want DIS 'n Kapenaar se kos daai….. Whazzup-WP……. Bokkie-WP…….. HITman-WP…….. Blondie-WP……….

 23. AMOS*

  Spoel my oge uit met Jik. Drink tot die beelde uit my brein gespoel is.
   
  Ek het nou spuities. Dankie.

 24. Mrs Ples

  Ek het nou 'n bruin onderbroek as iemand een soek…

 25. QueenBitch

  Goeie fok! Nee, jy is reg! Geld kan regtig nie styl of klas koop nie! Nee doner! Ek kry daai arme tandeborsel jammer. Nie eers ek sal in daai tos huis wil wegkruip nie, wat te sê nog fokken koop! Moerse cool post! Julle is tops! 🙂

Gooi Comment