Bizarre Bedonderde Donderdae – EFC cage fighting en skaamte

In Bedonderde Donderdae deur griffin24 Eiertjies

Ons het nie vandag tyd gehad vir Bizarre Bedonderde Donderdae nie, maar ons twee goedtjies vir julle opgespoor. Ietsie om na te luister en ietsie om na te kyk.

Kom ons skop af met EFC cage fighting
EFC cagefighting_01a

Dit was nogal funny, huh? Raait, wat van so bietjie sadness? Jy maak uit van Vrydae wanneer jy hierso teen 14:00 se kant nie meer kan wag om te duik nie? Vrydae is befok verby. Jy kan nie wag vir die naweek om aan te breek nie. Raai wie se Vrydag gaan glad nie fokken lekker begin nie? Ouens wat by Telkom werk.

Kyk, baie van ons werk by companies wat "team work" aan almal probeer afsmeer. Daar is niks fout met 'n braai by die werk met so paar doppe nie, maar dit gebeur selde. Jy't altyd daai een fokken marabs wat homself te kak gedra by hierdie functions. Dis daaiselfde ou wat management tweekeer laat dink oor die volgende team building effort. En top management het gewoonlik iemand soos 'n ex-kleuterskool juffrou wat nou project manager geword het out of nowhere en met briljante, "fun" idees opkom. Idees soos "Kom ons kom almal Vrydag 9am bymekaar en dans. Wag, hier is vir jou 'n video om jou te wys hoe fokken lekker ons almal gaan dans."

Hoe erg suck jou werk nou, ou beesblaas? Ons sal graag wil weet wat die production van hierdie video gekos het. Ongelukkig is skaam nie 'n currency nie:

Hierdie post is 170 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,336,785 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinBizarre Bedonderde Donderdae – EFC cage fighting en skaamte

Comments

 1. Spaski

  Liewe hoppendefok nee. Julle moet kompetisie hou en kyk wie kan dit kla kyk.

 2. EKKE

  Daai EFC storie slaan die spyker op die kop, of moet ons se die tappit op sy CCC.

 3. Stekel

  Hierdie ouens van Radio Raps is befok! ek het nou al n paar van hulle clips gekry maar as jy dit gaan google kry mens fokol. Weet enige iemand iets oor hulle of van waar hulle kom?

 4. Prof. Bokdrol

  Jirrejissis – daai Telkom dans lyk soos die macarena uitgevoer deur Weigh-Less se 2de jaar dropouts op crystal meth. Lieflike karienk-tienk-tienk "Pumpkin Patch meets Jurie Els" tune ook. Klas. Talent. Gees!

 5. Dirk

  Daai ou wat so praat van EFC weet obviosly nie 'n fok waarvan hy praat nie. Cage fighting is harde werk en dit maak nie saak hoeveel tatoos jy het nie. Ek is 'n semi profesionel fighter van die Oosrand en ek het al ouens wat lyk of hulle met 'n nat koerant gebliksem is, hard gemoer in die cage. Ek self het net twee tatoos, een van 'n Chineese sign wat se 'couradge' en 'n ander een van 'n bobwire draad om my arm maar die tatoos maak my nie 'n nie 'n beter fighter nie. Dis 'n kak storie daai. Ook daai kak van die tap-out tshirs en die haarstyle is 'n pot beeskak. Ek sal nie my tap-out tshirt dra nie want ek glo nie in tap-outs nie. Fok tap-outs my ou, nock outs is waarvoor ek gan in die cage. Ek wens ek kan daai ou wat hierdie fuctap interviev gedoen het iewer in die hande kry en hom hard poes dat hy wakker skrik en besef cage figthing is for real en nie vir sulke poser poesies soos hy nie!

 6. Koos

  Donner dankie julle! Nou kan ek vir 'n rukkie weer saamleef met al my admin, kak en drama. Fokkit, ek werk lekker!

 7. Beesblaas

  Daai gedansery was nou regtig vir jou 'n pot poes! Ek het gister nog my werk gehad, en vandag, na die dans video, is ek sommer skoon verlof op my job, ek het sommer fokken butterflies in my pens in al die kleure van die reenboog!

 8. Dr. Onk

  Julle moet julle nie aan my wysneus kollega Prof. Bokdrol steur nie. Hy is 'n droewige en bitter ou doos, 'n regte battery-pisser. Boonop weet hy fokkol van moderne musiek. Daai Telkom girls is fokken hot – daai lekker dik een links het die moves, man! Jirre, as ek haar vanaand by Zillertal kan optel… Die choreografie is great en musiek is uit die boonste rakke. Fok almal wat nie daarvan hou nie.

 9. Prof. Bokdrol

  Beste Dirk,
  Ek het ook 'n mate van gevegskuns geleer in my jong(er) dae, maar gelukkig het ek gestop voor ek so simpel gebliksem was dat ek soos 'n totale doos begin spel het.
  Jy het duidelik nie dieselfde mate van selfbeheersing toegepas nie, en ongelukkig wys dit so 'n bietjie, ou beesblaas.
  Ek sou voorstel jy gebruik die zak wat jy maandelikse normaalweg spandeer aan Deep Heat en tandherstelwerk en gaan woon een van my kollega Dr. Onk se taalkursusse by wat hy in sy vrye tyd aanbied by die Alzheimer's Association en die Dyslexics Foundation – dit sal oneindig baie doen vir jou taalvaardigheid.
  Met vriendelike groete, en geniet die semi-langnaweek – go knock yourself out, china.

 10. p035

  1.   radge 
   
  one who is not all there; a bit mental. someone who likes to noise others up and get into fights.

  7.   Radge 
   
  Word meaning, slightly deranged, and possibly violent, with a calm exterior, and unexpected consequences….

  Hammer spyker slaan hom op sy kop…
   

 11. Jagter

  Ha Ha.  Kry mens cage fighters enige plek anders as die Oos-Rand,Vaaldriehoek en die verre weste?
  Cage fighting: Die verafgelee JHB voorstede se bydrae tot die land se kultuur erfenis.

 12. Dirk

  Ag nee Prof Bokdrol, jy pis nou die verkeere ou af ou pellie. Ek weet my speling is nie perfek nie mar dis nie sterkpunt nie. Laat ek en jy in 'n cage of 'n bokskryt klim dan slat ek jou snotboks stukend in 2 sekondes. Jy is leker braaf daar agter jou computer screen maar jy sal nie die couradge he om my te face in die REGTE fokken lewe nie!

 13. Dr. Onk

  My kollega praat alweer lekker kak. Die enigste "gevegskuns" wat hy ken is om agter die boom weg te kruip toe Sannie Koekemoer hom wou bliksem in Standerd 2 toe hy haar toebies gesteel het. Doos.

 14. fran

  wanneer fight jy weer Dirk? en waar? sal smaak om jou in aksie te sien. Jy klink naai taai, ek weet niks van cage fighting af nie, stel baie belang.

 15. Author
  griffin

  My bra, as jy cage fighting doen net bloot om mense te stukkend poes en poefstringe uit te ruk doen jy dit vir die verkeerde rede. Dis heavy fokken zef en alles, maar dis tog in ‘n mate nog ‘n form van disipline en gevegskuns.

 16. BokBal

  Dirkie, Dirkie, fokken Diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirk!!! Vinnig op die wa, nê, nê.
   
  Lekker man. Lekker.
  (So tussen hakkies. As jy 'n ou uitkak moet jy nie ou pellie sê nie. Die uitdrukking is my ou – Lekker man. Lekker)

 17. GroenMamba

  As skaam ‘n currency was, was hierdie drie bokkies die rykste in spuit Afrika

 18. Telkom dance

  It's always a retard in the human resources department who comes up with horrible, terrible shit like this. 

 19. EKKE

  Dirk ou dik tril; jy se jy is semi pro, is dit amper soos n semi pielstyf? Die ding is daar maar werk nie heeltemal nie.

 20. Umfanawani

  Eish….comprehension isn't Dorkie's strong suit now, is it? Wonder if he can like to read foreign.

 21. Ou de Doos

  Hulle kan ook nie spel nie…wat beteken "piont" ?
   
  Soos in :
   
  "Right and left finger piont x 8 "

Gooi Comment