Anne Hirsch se #FOBLO Bulletin

In Fokken Main Videos deur griffin8 Eiertjies

Daar is nie 'n fokken kans dat 'n Bedonderde Donderdagvideo vandag die lig sal sien nie. Te veel hooi op die vurk en kak op die matte. Geniet maar in plaas daarvan die nuutste #FOBLO Bulletin deur Anne Hirch en Oliver Hermanus. Sy skree 'poes' en alles. Jy sal dit like.

Afhangende van hoe dinge loop sal ons die Donderdagvideo maybe (fokken groot maybe) more gooi, maar dis meer likely dat dit eers volgende week sal gebeur. Jammer vir enige ongerief. Smeer 'n salfie waar dit so krap.

Hierdie post is 124 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,272,938 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinAnne Hirsch se #FOBLO Bulletin

Comments

 1. Evert

  Haar goed is met trekke poessnaaks, maar die aansitterigheid(is dit 'n woord?) spoil dit alles.

 2. EKKE

  In plaas van poes poes skree, kan sy haar poes of tiete wys en baie meer belangstelling kry.

 3. Belhamel

  Haar werk is meer gemik op die intelektuele elite en vinnig van begrip. Fok ek hoop dis reg gespel anders is my naam nou ook poes gemaak. 

 4. EKKE

  Haar oom; Freddy Hirch maak moerse lekker braai spices.

 5. Die Vrotkol

  JA EKKE , dis about al wat goed is van die KAK! FLou kak ! MAar laat ons maar raai , seker ook n hardcore MArketing Vibe agter die , hence , dit sal hulle af Force in die keelgatte van duisende , En jirre spaar ons tog dat sy ooit n Kook program op kyknet begin ~!

 6. Author
  griffin

  Net vir interest sake dink ek jy moet ‘n parody nuusprogram aanmekaarsit. Check, ek is altyd die eeste poes om goed te kritiseer maar my argument is gewoonlik dat ek iets beter kan doen as elke tweede doos en dis gewoonlik die waarheid. Sit vir ons iets aanmekaar. Ek post dit graag.

Gooi Comment