Dis naweek, kom ons fokken duik!

In Dis naweek kom ons fokken duik! deur griffin

Voor jy waai, check net gou-gou hierdie lekker music video, Don't You Know van hierdie local blare. Wolftown is 'n nuwe 3 piece rock band band van Kaapstad af. Hulle vocalist is 'n chick met een van daai lekker husky rasper stemme. Druk pause hierso by 3:07 rond vir so vyf pare lekker tiete (jy's welkom). As jy weer check, dwaal jou hand hier voor in jou sweetpakbroek rond… lekker-tiete

Connect met Wolftown op Facebook of Twatters

Klaar gekyk? Ok, jy kan duik! Bly net uit die modder uit. Los dit vir die mense wat uitmaak van – daar word van vandag af tot Dinsdag so bietjie in Tanzania en Moz ge-4×4. Stories sal hopelik volg. Cheers, fokkers!

bruin-kol

Hierdie post is 473 keer in totaal gelees en 2 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,147,119 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinDis naweek, kom ons fokken duik!