Totally verskillende predictions vir die naweek se SuperBru

In Sport deur Kaptein Kortbroek

Dit is seker verkeerd om al die Bulle daarbuite onder dieselfde kam te skeer, maar donner dit was nie nice om te sien hoe die manne van Snor City se tone omkrul van plesier toe die Cheetahs en Stormers verloor het nie. Die feit dat Province hulle Vodacom Cup semi teen die Lions verloor het was amper rede genoeg vir van die true blue brasse om champagne te begin suie. Gelukkig het Luke Watson se twee tries hulle so bietjie stil gemaak, maar as ons so bietjie die log van nader bestudeer is dit beslis weer horingseisoen in Tshwane. Tshwane is 'n mooi naam.

Anyway, as jy nie een van daai neusring marabse is nie, is die kanse goed dat jou span nie in die play-offs gaan feature nie en kan jy solank jou spam filters begin uitsort want sulke horings beroof mos die brein van bloed en al is daai faktap foto van 'n haai wat genaai word nou al 40 jaar oud, gaan hy in jou inbox beland. Mark my words. So op die Sharks topic… I will write this ones in English because I daren't want to upset anybody any more than they might already be. I once met Keegan Daniel in a bar in Umhlanga a few years ago and the oke didn't treats me different because I are a Dutchmen. He was noggal friendly up to the point where I started chaafing his cherrie. But hey, at least he did not bliksem the Brakpan right out of me.

Dan was die Stormers ook in die nuus oor hulle 'n ref kak gebyt het. Hulle het hom glo getune hy's 'n blinde fokker en is toe R250000 gefine. Dit was Steve Walsh en as jy nou al meer as 15 sekondes ruggas in jou lewe gekyk het sal jy ook weet die bra is maar fokken blind. Al wat hy nie mis nie, is die geleentheid om te try shine vang op die TV. Warradoos!

Terug na die rappie – daar is wel nog hoop vir die Vrystaters, maar hulle beter Vrydag mielies gooi teen Cooper en company. Gelukkig is Lappies terug vir die game want dit het laasweek geklink of hulle vergeet het hoe om te jol sonder die man. Ek het die Spoedkatte se game op RSG geluister want ons was dik oppad Vaaldam toe vir 'n papgooi session of note. Die oomie tune toe: "Die Cheetahs lyk lam" en as ek so na die score kyk was dit die geval. Kom tog net fokken reg, Cheetahs! Ek moet net maak of ek julle credits gee, dan jaag julle kak aan. Een van die cherries by die dam tune dis als daai Dracula bra se skuld. Dracula is Naka Drotske in dronk, damtaal.

Okay piele, kom ons speel gou SuperBru. Die week is dit net Griffin se picks. Skenier moes sy kar was en myne is net daar om jou om die bos te lei. O ja, voor ons dit doen, join ook sommer gou ons pool vir die internasionale seisoen.

http://www.superbru.com/juneinternationals/pool.php?p=11081835
Pool name: Unofficial Springboks
Pool code: gentnits

Vrydag
Hurricanes v Chiefs (09:35)
Griff: Canes met 4
Kortbroek: Chiefs al die pad. (met so 11)

Rebels v Stormers (11:40)
Griff: Stormers met 3
Kortbroek: Stormers met 15 want Joe, Louis en Gerbrandt is legends pappa!

Force v Sharks (13:40)
Griff: Sharks met 11
Kortbroek: Sharks met 4 because Keegan is captain

Crusaders v Blues
Griff: Crusaders met 5
Kortbroek: Stem 100% saam met Griff

Saterdag
Waratahs v Brumbies (11:40)
Griff: Brumbies met 9
Kortbroek: Waratahs met 2 (want dit sal cool wees en die log so bietjie uitsort)

Bulls v Highlanders (17:05)
Griff: Bulls met 30
Kortbroek: Bulls met 5 – want ons het al gesien hoe blikskem die Highlanders die Bulle op Beloftes…

Cheetahs v Reds (19:10)
Griff: Reds met 7
Kortbroek: Cheetahs met 2 (tooit like 'n tiger – span wat die beste tackle wen)

Hierdie post is 81 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,153,762 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
Kaptein KortbroekTotally verskillende predictions vir die naweek se SuperBru