‘n Haastige preview vir die naweek se Super Rugby

In Sport deur Kaptein Kortbroek

Okay piele, so daar is net so bietjie meer as ‘n maand oor voor Lions fans soos Griffin weer met so bietjie gesag oor die rappie kan gesels. Check, Lions supporters is mos dik gewoond daaraan – toe hulle nog Super Rugby gejol het – om die waarheid ter praat as dit by die Groen en Goud kom en worry nie oor feit dat daai yster vir die Bulls of wieokal jol nie.

Bokbefok en nog net 870 odd dae voor daai neef van jou wat in London bly onse manne in some Brighton Community Stadium gaan check. World Cup tyd papa! Fokkit, ek sou gelike het as daai Yster Ouma tannie die game kon sien. Ons speel teen ‘n “Asian qualifier” spannetjie, so ons mag dalk net groot kak in die Queen se backyard maak. Sommer so vir ‘n begin.

Terug na Super Rugby.

Ons moes laasweek tussen ruggas en Metallica kies. Dit is amper soos om te besluit of jy meer van Ricky Louw of Klipdrift hou. Okay nee, ek praat kak. Dit was ‘n no-brainer. Daai outoppies het ‘n ding mal geruk! Ek kan nie baie onthou nie, maar het notas gevat die middag voor die show.
 
Saterdagmiddag 12:02 te Watkykjy hoofkantoor – Griffin: “Bra ons prepare gou vir ons interview met James (Hetfield)”.
12:02 Chopper Charlie: “Fokkit, dit is kak harde werk *insert sarcasm/fist-pump/hell yea*”
Yes ek het die manne gesien kort voor hulle die awesomeste shit ooit gedoen het.  Net die gedagte om vir 20 minutes saam Metallica te kuier maak my kak jags. Soos in Hoërskool sokkie vibes jags. Imagine twee V-town tjommas park gou so rukkie saam Metallica. Net sommer gou. Net sommer Cause they fucking can! Respek, ouens. Finally het die Vaaldriehoek iets so cool soos die Morkel boeties aan Suid Afrika gelewer.
 
Shit sorry, terug na die rappie en die naweek se Superbru situasie. Respek vir K-Lo wat sommer al die games reg gepick het. Cherries maak uit van SuperBru. Eks ‘n retard. Fok, check maar wat skiem Griff en Skenier gaan gebeur en volg my advice as jy ook ‘n bottomfeeder will wees.
 
Blues v Stormers
Griff: Blues met 10
Skenier: Stormers met 4
Kortbroek: Score maak nie saak nie, ek wil check hoe jol Ysterbeth! Fuck yea!
 
Highlanders v Sharks
Griff: Sharks met 16
Skenier: Sharks met 5
Kortbroek: Highlanders met 3 – hou my dop check die move.
 
Chiefs v Rebels
Griff: Chiefs met 24
Skenier: Chiefs met 10
Kortbroek: Fair enough.
 
Reds v Force:
Griff: Reds met 7
Skenier: Force met 3
Kortbroek: Geen nie regtig om nie.
 
Kings v Waratahs
Griff: Kings met 12
Skenier: Waratahs met 9
Kortbroek: Kings met 2.
 
Bulls v Hurricanes
Griff: Bulls met 18
Skenier: Bulls met 9
Kortbroek: Bulle met 12 in ‘n high scoring story.
 
Brumbies v Crusaders
Griff: Brumbies met 4
Skenier: Brumbies met 4
Kortbroek: Crusaders met Dan Carter… met 3 (droppie)
 
Kiefpiele!

Hierdie post is 98 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,153,585 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
Kaptein Kortbroek‘n Haastige preview vir die naweek se Super Rugby