Dis naweek, kom ons fokken duik!

In Dis naweek kom ons fokken duik! deur griffin

Volgende week is daar 'n piele review van die nuwe iPad mini en so paar apps wat ons vir julle gaan voorstel (jy ken tien teen een meeste van hulle) maar die review gaan so bietjie anders wees aan die normale kak waaraan julle gewoond is. Meeste van julle etters het smart phones en unbotteled what-whats en gebruik dit vir absolute tos. Tos soos hierdie:

Haha! Die katjie vloek so en goed! Speel dit nog 'n keer! Jissie, dis snaaks hoor! Fok.

Ons sal julle wys hoe die iPad mini julle vir at least 'n hele fokken dag kan besig hou. Jy het mos siekverlof, en winter is om die draai… maar vir alle praktiese doeleindes is dit nou eers naweek, so jy moet fokken duik, pappie!

waar-is-my-swemmies

Hierdie post is 748 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,153,694 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinDis naweek, kom ons fokken duik!