Black Sabbath – The Sabbath Sound

In Fokken Main Videos deur griffin

Splinternuwe footage van Black Sabbath in studio terwyl hulle gegraft het aan hulle nuwe  album, '13'. Die nuwe album sal van 14 Junie af beskikbaar wees in Suid-Afrika en ons is heavy fokken excited daaroor! Verwag nog so paar Sabbath posts. Hel, ons sal even so paar Sabbath goodies weggee ook hier op Watkykjy een of ander tyd.

Black Sabbath gaan ook 'n rare TV appearance gooi wanneer hulle een van hulle nuwe songs perform op CSI: Crime Scene Investigation se finale, 15 Mei (in die overseas). Dit sal die world premiere wees vir hulle tune End of the Beginning. Dis nou vir julle ouens wat smaak van USA TV se torrents te download en ook sommer Black Sabbath smaak.
black sabbath

Hierdie post is 58 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,225,927 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinBlack Sabbath – The Sabbath Sound