Watkykjy nuus round-up. Week 16.

In Wat is nuus? deur Vent Venter

Inbreker speel met toy helikopter en homself
Pop quiz: Wat is die eerste dinge wat jy sal doen as jy by ‘n huis inbreek? Soek na waardevolle items? Seker maak daar’s nie ‘n alarm nie? Handskoene aantrek om vingerafdrukke te voorkom?

As jou antwoord ‘geen van die bogenoemde’ is, jou eie opsie van ‘draadtrek en met toy helikopter speel’ daar bygeskryf, dit met ‘n stomp potlood omsirkel en so ‘n awkward smiley-face daarby geteken het, is jou naam moontlik Jason Vickery.

Dié 23-jarige het by ‘n huis in St. Augustine, Florida, ingebreek en reguit na die badkamer op die tweede vloer gestap om bietjie velle te klap. Hy het egter op pad daarheen ‘n toy helikopter gespot, ‘n paar batterye geswipe en die ding ‘n bietjie laat vlieg, bes moontlik terwyl hy  “Wheeee! Wheee!” geroep het.

Toe die batterye gevrek het, het hy eers ‘n slaai gevreet wat hy saam met hom ingebring het. Daarna het hy sy handjiemaakpoging in die badkamer gaan voltooi. Voor hy gekom het, het hy stemme buite gehoor en na die agterplaas gegaan, waar ‘n paar cops hom in hegtenis geneem het.

Hy word aangekla van huisbraak en diefstal. Hy word ook daarvan aangekla dat hy in ‘n sif wyse jeugdige onskuld en die verlies daaraan op metaforiese vlak laat bots het. – ActionnewsJax.com

draties

Ou probeer sy eie poniestert-foefieslaaid-rekord breek, sterf
Sailendra Nath Roy (48) van Indië het in 2011 die rekord opgestel vir die ou wat die verste op ‘n foefieslaaid kon ry met sy poniestert. Soos in, die poniestert was wat hom aan die draad vas gehou het. Nou die dag wou hy hierdie rekord breek deur 180 meter ver op die slaaid te travel.

‘n Brawe onderneming inderdaad – poniestert-foefieslaai is mos die sport van konings, sê hulle. ‘n Eeue-oue tradisie, gevolg deur knegte en koninklikes oor die statebond heen.

Saleindra was nie hierdie keer gelukkig nie. Hy’t so halfpad gekom voor hy gestop het in sy poging bo die Teesta-rivier in Indië. Blykbaar het hy goed geskree terwyl hy daar gehang het, maar niemand kon hom hoor nie. Ons by Watkykjy kan help – ‘n vinnige Google-soektog bied die volgende Indiese (ons aanvaar maar hy was Hindi) swetswoorde:

“Baap ke lavde!” (Penis van pa)
“Bakrichod!” (boknaaier)
 “Chod ke bal ka kida!” (insek van pubiese hare)
“Bhen ke lode!” (Piel van suster) (warrefok??!?!?!?)

Anyway, hy’t ‘n hartaanval gekry terwyl hy daar gehang het en gesterf.

Ek skat ‘n mens kan sê …
(sit donkerbril op)
… die publisiteitsfoefie het hom met hande in die hare gelaat.
YEEEEEEAAAAH! – BBC News

Heavy Metal-verslaafde kry disability grant
‘n Twee-en-veertig-jarige dude van Swede wat moerse fokken erg into Heavy Metal is het die staat oortuig dat sy obsessie só erg is dat hy ‘n disability grant moet kry. Jissis, Swede.

Roger Tullgren lyk blykbaar soos die soort Heavy Metal-stereotipe waarteen jou ma jou gewaarsku het. Tensy jou ma ‘n Korn-groupie was … in welke geval, high five! En fokof van die site af, jy’s te jonk.

heavy fokken metalAnyway, Roger het fokken baie tattoos en kopbeenringe en al daai shit. Sy verslawing is so “erg” dat hy verlede jaar 300 shows bygewoon het en nie ‘n werk kan hou nie. Hy het glo drie sielkundiges gespreek en hulle het almal die gevolgtrekking gemaak dat sy aanhangerskap van Heavy Metal as ‘n disability kwalifiseer en hy ‘n grant moet kry. Al gevolgtrekking wat ons kan maak is dat daar poes-all aangaan in Swede en die sielkundiges fokken verveeld is.

So, dis Metallica-week op Watkykjy, so dalk kan ons ook grants kry by die regering. Kom ons growl dit almal saam: NKOSSIII SIKELELI AFRICAA RRRHUUUAARHHHHRHRHRHRHR (dwwdwwdwwdittinlitilitlitliteeeudishdishdish) RAAAAAAAAAA! – Global Post

Hierdie post is 280 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,076,138 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Vent VenterWatkykjy nuus round-up. Week 16.