Reminder: Score tickets na Metallica in Kaapstad en Joburg

In Kompetisie deur griffin15 Eiertjies

Ons het 20 tickets om weg te gee (5 double tickets vir Kaapstad en 5 double tickets vir Joburg) na die Metallica concert. Die wenners kry ook 'n keuse van 'n Metallica DVD of Blu-Ray disk. Jy het so bietjie meer as 'n week oor om in te skryf. Al die details is hierso.

Die basics is om enige Metallica song (behalwe Norhing Else Matters of Enter Sandman) te cover op enige manier en vir ons die link van jou video te e-mail. Jy kan even saam met 'n tune drums jol met paplepels. Die keuse is joune. Dis poesmaklik. Ons sal die wenners se tickets vir hulle persoonlik oorhandig by die gigs. Ons gaan na altwee concerts toe, want dis hoe ons fokken rol.

Hier is nog 'n entry wat ons ontvang het. Sal nog so paar hier kom plak binnekort:

Hierdie post is 77 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,076,263 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinReminder: Score tickets na Metallica in Kaapstad en Joburg

Comments

 1. Thysmetys

  Nee o vok….for whom the bell tolls moes jy die solo gespeel het ou maat! Nie net die power cords nie.
  Gee jou 2/10 vir die guitar..

 2. Author
  griffin

  Jy is welkom om hom 2/10 te gee nadat jy jou eie effort submit het.

 3. Evert

  As ek dit nie mis het nie, het For Whom the Bell Tolls nie eintlik 'n solo nie, net 'n fill aan die begin wat fokken baie oor en oor gespeel word?
  Cliff se intro-check, James rythm-check. Ek like.

   

 4. Derkie Putter

  Nice one Bra Griff… maar ek skiem julle kan die bra kaartjies gee, tjoen hom net hy moet my deepfreeze se mantjies wat hy daar agter hom vol klere pak, terug gee, My nuwe durban poison batch gaan freezer burn kry op die freezer vloer. PS fok almal, ek het sommer my eie kaartjies gekoop (moes n paar solid aaptwak outjies rol en smoes maar die hero bra gaan onetaaim pappie)… maar julle kan my n kaartjie score vir my ma, fok die band is al so oud een van die bras kan my ou-toppie wees… (ek skiem nog steeds ek is een van die na-sade van stevo the hoff, maar my ma wil fokkol erken…)
  anyway, Groetniss van julle almal se Hero Bra, Derkie Putter

 5. John Octane

  Wat die hell! Kan die ou nie hoor sy guitar is uit getune nie! Eenige aapie kan powerchords leer, not worth metallica tickets….

 6. Bokpoes

  Jir TUNING mense, regtig.
  Eks jammer, dit was kak.

 7. Predicon

  luister gou julle pielneke eerstens my guitar is nie uit nie dit klink uit want die song is hlaf step down, tweedens ek sou die helle song speel maar daar is net 2 en a half min toegelaat en derde as enige van julle pielkope beter kan doen stuur my jou vid of hou jou bek. .. my for whom the bell tolls opsie het ek gekies want eks mal oor die song nothing to it…. ek sit vir jou enige ander metallica song op wat jy soek, so hou op om doose te wees en mense kak te choon ekt darm die effort gemaak.

 8. Derkie Putter

  bra… Jy is braaf, en ek salueer jou, Dit vat n man op n perd om die strutting stuff op die interwebs te post vir piele kaatjies. ek kan nie vir n POES kitaar snaar pluk nie, maar kan ek nou assefokkenblief tog my vrieskas natjies terug kry bra! voor my "passiewe inkomste" burn!
  Die Uwe
  Jou hero
  DERKIE

 9. Prof. Bokdrol

  Wel, dis nog nie heeltemal Albert Frost nie, maar dis in elk geval aansienlik meer talentvol as Justin fokken Bieber…

 10. Thysmetys

  @ Predicon….ek hou ook van die song een van my bestes!!
  Jy probeer ten minste vir die kaarkies ek gee dit vir jou…..Maar jy was uit 🙂
  Jy se jy sit enige song op nou probeer>>> Blackened of AND JUSTICE FOR ALL……….PIELKOP!!!!!

 11. fran

  ek dink julle moet eerder vir die ou geld en warm klere stuur, mens kan nie metallica kaartjies eet of aantrek nie. hy kort 'n nuwe venster ook. maar goeie probeerslag

 12. Predicon

  LOL julle bra's is maar snaaks warmkleure LOL dis net a buite kamer bra my meisie se boetie sin anyway, @thysmetys as jy wil he ek moet vir jou Blackened of and just for all speel sal ek my bra met plesier metallica is my lewe ek het dit begin luister nog voor ek draad begin trek het en van dat ek begin guitar speel, speel ek al metallica…. en soos ek gese het die song is is half step down dis hkm dit uitklink maar maak nie saak nie. as ek geweet het julle ouens gaan so onstelt wees oor die song het ek its op gesit wat julle wou gehaad het, maar ek like die song en wen of verloor sou my nie gepla het nie ek doen dit vir die love of the music. maar dankie vir julle input dis altyd goed om die waarheid te hoor so nou en dan. 🙂

 13. John Octane

  Predicon,
  Ja heene, jy het darem probeer. Net soos jy jou kamer probeer skoonmaak het. ahaha.
  Ja die song is 'n half semitone laer gerecord. Maar jy moet in gedagte hou, jou ibanez gebruik 'n floating bridge, op standard tunning is jou intonasie presies reg. As jy detune, raak jou snaare slapper, jy verloor tension op jou nek, en tadaa daar is jou intonaasie uit. So al dink jy jou snaare is 100% ingetune, hoe laer jy op jou nek af beweeg hoe meer "UIT" raak jou noote. En dan lag regte musiekante vir jou…..soos ons nou doen….. As jy wil detune, hou op rond stuff kry dikker gauge strings, of koop ' n bloomin Gibson, of n Fender..
  ooh ja en ek mag dalk net jou challenge accept.

Gooi Comment