Stand-up comedy: 2013 The Beginning. Wie soek tickets?

In Kompetisie deur griffin

Vanaf vyf tot sewentien Maart kan jy “20:13 The Beginning!” gaan kokkenodge by die Market Theatre (The Laager). Dit volg min of meer die resep van Def Jam Stand-up Comedy in die overseas, as jy dit al miskien gesien het op TV. Daar is nuwe bloed in die vorm van jong stand-up comedians wat die stage sal share met gevestigde grapgatte en ‘n DJ wat ‘n soortvan ‘n sound track bydra tot die hele vibe.

Die line-up sluit in ouens soos: Chris Forrest, Tumi Morake, Stig, John Vlismas, Tol A$$ Mo, Skhumba, Eureka Nkese, Kedibone Mulaudzi, Mashabela en nog meer.

Vir nou het ons het vyf double tickets om weg te gee en sal volgende week weer vyf double tickets weggee. Al wat jy hoef te doen is om ons te tune watter aand jy dit wil gaan kyk. Die show run 20:13 van Dinsdae tot Saterdae en 15:13 op Sondae en eindig 17 Maart. Obviously kan jy nie na gister se show gaan kyk nie, want jy het nie ‘n fokken time machine nie. Of het jy? As jy het, sweef ons die sleutels.

Drop ons ‘n mail as jy tickets soek. Ons sal vir die eerste vyf mense tickets score!

comedy

Hierdie post is 56 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,153,127 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinStand-up comedy: 2013 The Beginning. Wie soek tickets?