Laasweek se zefspotters

In Zefspotters deur griffin9 Eiertjies

Ek het die gemaak. ek wil nie e-tol betaal nie. gladnie
tobie

etoll

So paar monsters hier uit Seychelles en hier is downforce ook n probleem. Die ford wou nie stil staan vir n foto nie! Maks spoed op die hele eiland is 80km/h. Die varkie is samet die gervriede chips in die yskas!
Sal nog stuur.
Gerhard

syechelles 1

syechelles 2

syechelles 3

syechelles 4

syechelles 5

syechelles 6

syechelles 7

syechelles 8

syechelles 9

Dies glad nie Zef nie, maar die naam se amper so. Classic
Rouge

zephyr

Hierdie yster in Empangeni gespot
Mike

empangeni

Tot ons Jack Russels het hulle eie bikes in Zulululand
Mike

jack russels

Hierdie "Liefdes Nessie" in Empangeni gesien. Bietjie skeef maar toemaar
Mike

liefdesnessie

More Griff
Jy het hom al seker tot vervelens toe gekry, maar as jy nie het nie, het jy nou, logic, eish
Groete
David

afrika

Hierdie post is 149 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,350,815 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinLaasweek se zefspotters

Comments

 1. Klipkyker

  Ek laaik die poes man kwaai!  Griff, dink jy nie dit verdien 'n ere plek op watkykjy se header nie?

 2. Bokbal

  Wonner hoe diep mens moet grou vir daai vark-prawns? Lyk nogal groot en sappig.
  'n Vleiskolis (wie virrie law innie Seychelles weggekruip het) vertel dat hy het net vis daar geeëeëeëeët (kan wratig nie onthou waar ommie fokken ë te sittie) het, want die geskreeu van die fokken varkslag elke aand het tot sy piel op fyndraai laat pap word. (om die eerlike lesers gerus te stel: hy is uit eindelik innie toria se spur met 'n juicy rump & 'n myt betrap – sy saak kom die 43 Munie 1652 voor).

  .
  Louis, hoe kan jy daai kar 'n pienk gemors noem? Daar is 'n sekere tribe half-mense op hierrie aarde wiesa span se ………….

 3. ekke

  Daai NUF van is seker so genaai en nie so gebou nie

 4. cheecky Bitch

  Hi ekke wil net vir Louis jy is n moer jaloerse doos om so iets op te sit!!!! jy ry seker met pappie se kar of BMX of nog beter jy loop!!!! so hoe sal emenem se fuck you and have a nice day!!!!!!  en weet jy wat doos hy is een van sy soort in pta!!!!! en dan neem jy dit nog by di hospitaal jo lae etter!!!!
  Van: 

 5. poesklap vi louis

  louis j ry seke ng jo pa se bicycle neh. daai toyota is di shit j sal wens om daai kar net te kan ry . daai is my suster se kar daar is meer geld op daai kar spaandeur as wat j ooit in jo lewe sal vashou!

 6. Johan

  Goeie dag Mnr Louis…. Duidelik weet jy nie waarvan jy praat nie want no1 is dat ek dink jy is moer jaloers op die pienk kar want daai kar het meer onder die bonnet as wat jy dink en No 2 ken jy duidelik nie die vrou wie se kar dit is nie jy kan bly wees jou nr of address of n foto van jou gesig is nie hier op nie want dis n vrou wat jy nie graag mee wil mors nie!!!!!!!!! Daai pienk kar is kla betaal dis hare en jy wil seker cool lyk onder jou chommies jy trek seker nog draad, ry Bmx en drink rooi koeldrank want chommie dink dis cool!!!!!!! 

 7. Prof. Bokdrol

  Nee fokkit, ek moet my gewig hier aan Louis se kant van die kryt ingooi; daai BPP Toyota is 'n fokken Godsafskuwelike abominasie van customisation en 'n skandvlek op die legacy van alles wat esteties heilig is…plus ek hoop nie sy het boonop dit ook nog op 'n disabled- of ambulans- staanplek geparkeer nie? En aan al die BPP Toyota se backers: ek dink die skille met baie nulle waarvan julle praat sou beter spandeer gewees het op aandklasse in Afferkaans vir julle lot…

 8. Prof. Bokdrol

  Fokkit…is hierdie die Bermuda Triangle of iets? Daai BPP Toyota by Eugene Marais (?) het wonderbaarlik verdwyn!

Gooi Comment