Watkykjy, Hilltop Live en Jagermeister bied aan: Druk Hom Innie Rooi!

In Watkykjy Gigs deur griffin

Baie van julle was verlede jaar by Watkykjy se kick-ass Pre-Apocalyptic Year-End function toe ons dit by Zeplins gegooi het saam met Die Antwoord, Feed The Wolf en The Wedding DJ's.

Ons het besluit om in 2013 'n hele rits parties te gooi in Snor City, Joburg, Bloem, Skelmbos en die Kaap. Maybe Durbs ook (as hulle net so bietjie minder rondkyk Rothman's wil rook). Pretoria is eerste aan die beurt en ons klap hom sommer die eerste Saterdag in Maart faktap by Arcade Empire.

Watkykjy, Hilltop Live en Jagermeister bied aan: Druk Hom Innie Rooi!
Kry jou benoude boude 2 Maart by Arcade Empire om die pitte in jou kop so bietjie rond te skud. Jy kan sommer solank aan jou kak dance moves ook begin werk. Jy wil dit dalk net afshow vir daai goose met die lang bene in die kort rokkie. Of maybe is jy die goose met die lang bene in die kort rokkie wat sal smaak dat die bra in die Tap Out shirt jou kokkenodge. Either way, kry jou ass by die jol. Ons gooi 'n moerse lekker rock party saam met Hilltop Live en Jagermeister! Vir slegs 30 skille online of 50 skille by die deur kan jy uitrock saam met:

CrashCarBurn
Man As Machine
Shadow Club
DJ Zef Leopard

Tickets sal vir die eerste week teen R30 online beskikbaar wees vanaf TicketBreak en die week daarna teen R40, so kry die early bird tickets in jou kloutjies, andersins is dit R50 by die deur. Moenie jou beursie en jou asem-swieties by die huis vergeet nie. Die attitude kan maar agterbly en die TV oppas.

Wees van so 20:00 af daar. Die party gaan tot lekker laat mal ruk! Nooi sommer jou tjommies uit. Hier is die Facebook event sodat jy makliker kan onthou.

Moerse thanks aan Jagermeister en Hilltop Live wat ons uithelp met hierdie party!

WKJ-party-post-banner

Om jou so bietjie met die bands te familiarise as jy nie uitmaak nie, hier is so paar video's:

Burnout – Man As Machine

Guns & Money – Shadowclub

The Light – CrashCarBurn

Hierdie post is 57 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,147,124 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinWatkykjy, Hilltop Live en Jagermeister bied aan: Druk Hom Innie Rooi!