Onthou Top Gear episode 2 van season 19 vanaand!

In Kompetisie deur griffin

Vanaand op Top Gear fok Clarkson, May en Hammond oor Amerika in drie verskillende GT’s. Daar is ook laser tag, fighter jets en drag racing. Net die regte medisyne as jy petrolkop is. Tune 20:00 in op BBC Entertainment (channel 120) om dit nie mis te loop nie. Check ook uit vir die #TopGearSA vraag wat op jou TV gaan op pop en beantwoord die vraag met dieselfde hash tag op Twitter. Jy kan ‘n kans staan om vlugte, accommodation en tickets te score na die Top Gear Live festival in Durban, vir jou en ‘n tjommie.

Hier is ‘n voorsmakie van vanaand se show. (Vir meer info check die website en Facebook pages uit: www.BBCSouthAfrica.com en www.Facebook.com/BBCEntertainmentSA)

02_01_5MB

02_02_5MB

02_03_5MB

02_04_5MB

Hierdie post is 56 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,135,795 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinOnthou Top Gear episode 2 van season 19 vanaand!