Koorlog! Andre van Wyngaardt vs Flaming Lips

In Fokken Main Videos deur griffin38 Eiertjies

Julle is laat, manskappe. Daar is nie tyd om te verspeel nie. Die wapens is onder die Hi-Ace se seats weggesteek en die hand grenades is in die cubbyhole. Verdeel dit mooi tussen julleselwers.

En nou vir jou inspirasie:

"Ons is verheug dat ons nou die feite sonder 'n sluier van valse voorwendsels kan kokkenodge en sodoende kan veg vir die uiteindelike vrede van die wêreld en vir die bevryding van sy mense (eienaars van bal-en-klou sitkamerstelle uitgesluit). Jy kom na my toe met stokke en swaarde. Jy beter fokken harldoop, pappie. Dis 2013. Die bybel het gebel, hulle soek hulle stokke en swaarde terug."

Dis tyd vir Koorlog. Kies jou team, en kies oordeelkundig.

koorlog

Andre van Wyngaardt – 24/7

Flaming Lips – Yoshimi Battles The Pink Robots Part 1

Kyk, ons weet vandag se videos is totally onregverdig. Andre Van Wyngaardt het lyrics saam met sy video, so dis net fair dat ons vir julle Flaming Lips se guitar chorsd gee om die song by die huis te jol (dis kaklekker en maklik)

Jy tune hom standard en gebruik hierdie chords:

yoshimi-se-chords

Hierdie post is 141 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,257,559 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinKoorlog! Andre van Wyngaardt vs Flaming Lips

Comments

 1. Spas

  Ek gaan nou eers kopseer pille soek en 'n 8D bril dat ek nooit weer 'n Andre Video per fokken ongeluk kyk nie. Loop ek in die Landmyn veld in sonder klere.

 2. Rian

  Ja nee, Daai Andre, weet absoluut fokol 24/7. En Flaming Lips maak my uiters naar. Op die einde as die Koorlog verby is gee ek dit vir Yoshimi. At least word hier gefight vir iets en Andre gee net sy fokin hart weg 24/7. Vrydag!!!! amper duik tyd 

 3. Evert

  Ek het nie geweet die Flaming Lips kap nog aan nie. …"she uses vaseline" 

 4. Prof. Bokdrol

  Jirre nee dis 'n moeilike een vandag…Flaming Lips is great, maar die absoluut fenomenale musikale talent van André van Wyngaardt laat my sprakeloos – al 31 sy Twitter follow drup nou seker soos 'n percolator…

 5. SpitterBils

  Hoe de fok raak die woord loop – looooeeeeeeeeeeeeeeeep. Fok Andre. Hou op fokken sing. Enige iemand wen, net nie Andre nie. Hy wen nooit, 24/7.

 6. Daan Likkewaan

  Maar hoe nou? Ek dog die rooi taal laat vir Andre ly nou gebruik hy dit wragtig in hierdie liedjie se koorgedeelte. Ek is geskok in jou Andre! Ek is nou geforseer om te stem vir die Britse kommunistiese drek van Flaming Lips maar net omdat ek so teleurgestel is in Andre.

 7. Siftril

  Nee kyk, dis nou maar so: kak is kak. Die diff is net die Lips is taamlik kak maar Van Wyngat is hondkak 24/7/365. Daai kleuterskool liedjietjie van hom(?) bring nare herinneringe van Purity kots.

 8. Ouma Meelbol

  Ek stem saam met Daan. Wat het geword van Andre se liefde vir sy taal taal taal taal taal? Nou gooi hy sommer twennieforsewen.
  Maak nie saak hoe hy kak en kerm oor die mense wat nasty is met hom nie – hy sing kak!

 9. horinghoeter

  Andre is 'n poes. Die Lips is ook kak. Maar Andre bly 'n poes en ek is seker as mens hard gekettie is dan sal van die Flaming Lips se kak oraiterig klink. Daarenteen sal Andre tot die einde van tyd 'n poes bly

 10. GomPou

  Bitterlik, onbeskryflik kak. Mag die Andre snaar nooit ooit weer 'n CD uitreik nie

 11. #1 Pisscatt

  1.  KAK TOS FOKKEN KAK
  2. Sien nommer 1. hierbo !!!!!!!!!!!
   
  FOKIT!

 12. Martie

  Skaam julle! Het julle al ooit gestop om te dink dat Andre 'n mens met gevoelens is? Sy musiek is glad nie so sleg nie. Dis baie beter as daardie gerommel tjommel van Jack Parow en die polisiekarre. Julle behoort julle te skaam vir julle vieslike taalgebruik. Hierdie webwerf is in iedergeval net vir skorrie morries. Meng jou met die semels….

 13. Belhamel

  Martie,
   
  Wys ons jou tiete asseblief. En fok vir Andre die mens. 

 14. busak

  Nou martie dan moet jy ons “skorrie morrie’s” se webtuiste nie besoek nie! Of hoe se ek dan nou? Ons geniet dit om so nou en dan weg te breek van die norm van afrikaans wees en net doodeenvoudig bietjie kak te kan sit en praat.

  Skaam jou dat jy dink net jou opinie tel.
  P.s: Jack Parow en FOKOFpolisiekar is van die suksesvolste musikante wat SA al opgelewer het. Kan nie die selfde van Andre se nie…

 15. Prof. Bokdrol

  Martie ons is fine met die "mens met gevoelens" deel – dis die "neorotiese egotistiese pansy-ass wat sing soos 'n doos" wat die probleem vir ons is…

 16. Die Vrotkol

  Ag ASB ou Martie , Jou skynheilige Afrikaaner slaan selfs deur in jou Kommentaar !
   
  Al twee is KAK , Ek dog Koorlog gaan vol Lekker  choons wees ?
  FOK KOORLOG! 

 17. Marius

  Martie, hart vol smart-tie,
  Andre se sang klink soos iemand met 'n 1984 Jetta CLI, daai met die fanbelts wat skree as jy oor 500rpm rev, wat om the Rock raceway in brakpan drift terwyl 'n skare van 23434 oorjagse straatkatte wat maat soek hom toejuig.
  Mense wat actually kan musiek maak het ook gevoelens en dit maak hulle harte seer as Andre die geluide wat uit sy keel kom, as musiek klassifiseer.
  Jy moet maar eerder saam hom na Sarie se webtuistetjie toe gaan en hulle afdeling oor blommerangskikking lees. Dit sal altwee van julle regtig beter laat voel.
  PS. Ek is seker Andre se musiek is die resultaat wat jy kry as jy Jurie Els se musiek agteruit speel.
   

 18. Petra

  Mal oor Andre, hy is die mees opregte en stunning mens wat ek ken. Hy is Afrikaans en kind van die Here. Do so voort Andre !!! 

 19. Rina-Louise du Plessis

  Aah ek kan nie die vid oop maak nie;-(

 20. Rina-Louise du Plessis

  Petra dankie ek stem saam met jou. Andre jy is awesome! Hy is n mense mens. Andre gaan groot!!

 21. Rina-Louise du Plessis

  Trash wat te skaam is vir jul eie name. So bly gerus maar stil. En los vir Andre uit.

 22. Prof. Bokdrol

  Sê vir André hy moet ophou om soos 'n doos te sing, en veral om so 'n fokken huilerige sissy boy te wees, DAN sal ons hom uitlos…en sê my bietjie, weet nie een van julle drie André fans waar de fok sit "ê" op die keyboard nie? Huh?

 23. Prof. Bokdrol

  Jirre, geluk…jy't die special characters op die keyboard ontdek. Dalk heel gepas, want dit vat iemand spesiaal…of dalk iemand uit 'n spesiale plek…soos 'n spesiale skool…om Aaaaaannnndryyy se maakmysiek-kuns te waardeer. Ek is wel diep seergemaak omdat jy my hoogsgeleerde titel met sulke minagting bejeën…my eerwaarde kollega Dr. Onk veral is fokkol beïndruk met jou ongepaste familiariteit. Maar noudat ek en jy blykbaar reeds op voornaamterme is, sê bietjie vir die oom…'lykit met 'n prenkie van jou tiete?

 24. Pink

  Elkeen wat sulke slegte taal hier genruik wys weereens van hoe uiter swak die sekere groep S.A is. Andre is verseker n man met inbors. En het karakter baie as wat die merrderheimeerderheid hier kan se. Ek gaan niks wys nie en ja vloek maar dit is goed. Hier gaan dit ek beter beste vloek en meer meerder meest slegpraat. Ek wonder net wat julle Ouers van julle swak gedrag sou se. Ek as n dame skaam my dood. Vir jou. Andre en is die blonde vrou op jou Facebook. En het al baie ook met jou gesels. Jy word hier uitmekaar geskeur vir niks. Ek ek sal nie eers n mikjoen rand betaal vir die armsalige sotte nie. PUNT. S.W.

 25. Prof. Bokdrol

  Pink, in plaas van subjektiewe opinie kom ons neem nou almal 'n stappie terug en kyk objektief na dinge en wees nou bietjie analities vir 'n rukkie. Net om dinge af te skop, en sonder dat ek nou bedoel om soos 'n meerderwaardige kont te klink, jy praat nou met iemand wat 'n redelike mate van musiekopleiding het, wie se CD kas propvol musiek is uit die barok, klassieke en romantiese tydperke, en wat bietjie kop van ritme, meter, kontrapunt, musikale vorm en al daai tos (ek speel darem ook so 5% van die tyd modern goed vir myself in my kar soos Yello, Creedence Clearwater Revival en 'n paar ander van my modern favourites.) André van Wyngaardt se "komposisies" is presies dit – 'n fokken Godsafskuwelike kombinasie van "kompos" en "sies." Die musikale waarde daarvan is op 'n skaal van 1 tot 10 'n droewige 2, at the very best (terloops, jou eie fokken abominale taalversorging kry 'n 1 uit 10…) en ek is nou moerse vrygewig  Sy stem is pateties, hy is nie nootvas nie, sy stem het geen besondere onderskeidende eienskappe nie (soos bv. Feed The Wolf se lead singer, wie se stem my 'n boner gee…) en dis temerig, nasal en swak ontwikkel. All in all kan die gemiddelde dronkgat by die gemiddelde braai 'n kitaar gryp en musiek van about dieselfde standard maak. Die verskil is die gemiddelde dronkgat by die gemiddelde braai besef hy sing soos 'n poes, waaras André van Wyngaard so verblind word deur sy ego en eie perceived fabulousness dat hy om een of ander makabere rede glo die abominale pot stront wat hy die wêreld instuur is actually voortreflik – en die arrogansie daarvan om mense te wil dagvaar omdat hulle die spot dryf met hom is net ongelooflik. Soos 'n tjom altyd sê, "There is no deception worse than self-deception…"

 26. JagsJannie

  Nee Ouma, sy kan. Plaas van die kak wat sy kwyt raak vir ons haar tiete (of dalk die gebrek daaraan) te wys! Fok!

 27. Klipkyker

  Hoor-hoor Prof!  Sit ek nou lekker met 'n boner en vir Pink en jammer kry.

 28. Klipkyker

  Nou voor ek heeltmal gesuip raak vanaad wil ek sommer nog 'n eier lê.  Een vir Rina en Pink en die res van hulle bende.  Omdat Jurie Els op Watkykjy se home page is, beteken dit nie dat ons hom laaik nie. (Selfs malema (ja Prof. aspris met 'n kleinletter geskryf) is daar en ons almal weet hy is een van die grootste poeste in die land  wêreld.)  Dit beteken ook dat jy kan kies watter websites jy wil kyk en waar jy kommenaar wil lewer. Dan moet jy dit maar vat op die ken soos dit kom.  (en ons laaik om te kom….) Die res van die dose moet egter wakker word en ophou om hulle kak op Youtube te laai, dis 'n mors van bruikbare hardeskyfspasie en bandwydte.  Cheers!!!!!!  En mag die Lions die Kings opfok die naweek net om nog 'n punt te maak..

 29. Lunacy

  Hi daar
   
  net om te remind, kyk so bq hier
   
  andrevanwyngaardt.suheda.info
   
  Net so vir die wis en die onwis

 30. Tanz

  het niemand 'n copy van die eerste video's wat die "kunstenaar" op sy youtube account gesit het nie, veral die met die tannie wat saam sing? mail asb vir my ilovechai@ymail.com

 31. Prof. Bokdrol

  Die Jirreheesus hoor vir my…as hierdie fokken poeding-face assjabber, met sy stemmetjie wat klink soos een van die BeeGees met hulle nuts in 'n vice grip vasgeknyp, nog fokken net EEN "liedjie" meer maak, dan pull ek 'n Jackass op hom, en ledig ek die volle inhoud van beide my blaas en my kolon in my adult diaper, sit dit een een van daai "Human Material in Transit" boksies en courier dit vir die doos – dit behoort hom 'n redelike goeie voorstelling te gee van hoe sy "musiekale" repertoire vir die res van ons klink…

 32. Gortsop

  Haai oe julle!!! Julle praat mos lelik hier jong. Dis geen wonder jul het fake name nie jitte!

Gooi Comment