Jeremy Clarkson dice ‘n Mustang oor Europa

In Fokken Main Videos deur griffin

Vanaand op Top Gear (DSTV channel 120, 20:00) jaag Jeremy Clarkson met 'n Mustang oor Europa. Die outjies van julle wat nou al oor die jare  Top Gear volg sal weet dat die Top Gear team gereeld moerse wilde races oor Europa het terwyl hulle public transport dice. Elke keer is die kar deur Clarkson bestuur en hy het sover nog elke keer gewen, maar sedert hulle laaste dice het public transport heelwat fokken vinngier geword…

Hier is 'n voorsmakie van vanaand se episode:

03_01_5MB

03_12_42MB

03_22_30MB
Onthou om vanaand se #TopGearSA pop-up op die screen dop te hou. Antwoord die vraag en jy kan trip Durbs toe wen vir jou en 'n tjommie in Junie. Vlugte en hotel ingesluit, asook tickets na die TopGear Live show.

Hierdie post is 52 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,145,976 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinJeremy Clarkson dice ‘n Mustang oor Europa