Dis naweek, kom ons fokken duik!

In Dis naweek kom ons fokken duik! deur griffin9 Eiertjies

Ons sou vandag iets cool weggegee het, maar die ouens het op hulle ore gesit. Anyway, Sonny Tril Williams het Francois Botha ge-rob met daai boxing match so rukkie terug. In fokken tien rondtes? Wat het van twaalf geword? Lekker fokken unfair.

Maar kom ons hou op huil daaroor, want dis naweek en ons word verplig om jou te vertel om te fokken duik.

smokkel-smarties

Hierdie post is 186 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,356,574 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinDis naweek, kom ons fokken duik!

Comments

 1. Klipkyker

  Bliksem!  So asok dit nie warm genoeg is nie, jaag jy ons bloedruk met die hottie op!  Dankie Griff, dis nou hoe 'n naweek moet begin.  Let op Watkykjy Cherries, dis die norm!!!!  Cheers, en geniet hom. 

 2. Skadu_Apie

  Dit was nou n pot kak gewees… Dai was Frans se fight… Sonnige Tril Williams sou gekak het… hy was gerock an die einde… ag maar gelukkig cheer jy ons op met sulke tieflike liete Griff… Dankie ou maat.

 3. Belhamel

  Tiete!!!! 
   
  As daai girls wat Andre die katkoorleier so verdedig nie soos hierdie dame die minimum standaard wys nie sal ons hulle gesanik nooit ernstig opneem nie. 

 4. #1 Pisscatt

  Sy fokken smokkel smarties, ek EET smarties…. OM NOMNOMNOM  mpha !

 5. Jags Jannie

  Smarties se gay suster! Daai is kabouter pielietjies. Fok maar is mooi!

 6. Prof. Bokdrol

   
  Ek ondervind skielik alweer 'n onverklaarbare en onverwagse aanval van alomteenwoordige alomvattende jagsheid, waarvoor ek geen voor die hand liggende verduideliking het nie. Vir die wat die kontsep nie verstaan nie, die naaste beskrywing wat ek aan kan dink sodat julle dit kan picture is dat dit mens omvou soos 'n nat wit T-shirt byvoorbeeld 'n hot 20-something girl se tiete omvou as sy uit die swembad opdoem. Ek weet dis nie 'n maklike voorstelling om te maak nie maar – O, wag…….

 7. Jubs

  Yes manne wat is griff se email adres? Wil vir hom iets mail.

 8. Prof. Bokdrol

  Hokken Fonger, ek sien jy is jou gebruiklike diplomatiese en beleefde selwers vandag…
  (NS: Whahaha!)

Gooi Comment