Bizarre Bedonderde Donderdae – Angry Birds

In Bedonderde Donderdae deur griffin3 Eiertjies

Hierdie Donderdae videos raak al hoe tighter om elke week uit te kak. Maybe moet ons julle bietjie 'n beurt gee een of ander tyd om te sien waarmee julle opkom. Sal maar check… Anyway, hierdie week se episode het dit net-net voor tjailatyd gemaak. Vat hom soos hy kom…

Die army maak mens mal. Hierdie arme blaar skiem hy is besig om 'n spul Angry Birds se eiers te versamel om te verkoop. Boonop probeer hy sy baas ook convince dat hulle poesryk sal word met hierdie storie. 

Hierdie post is 65 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,359,954 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinBizarre Bedonderde Donderdae – Angry Birds

Comments

 1. Klipkyker

  Nee fokkit Griff, ons sal nie kan verbeter op jou kreatiwitiet nie.  In elk geval sal ons net tiete afneem en dit sal net een groot fopkop wees……!

 2. PK

  Nice sound touch daar toe die jeep reverse……

 3. Bokbal

  whahahahaaaaaaa. Ek laaik die een stukkend.
  .
  I kid you not. Toe daai Willis reverse hahaha kom die worshond al blaffende  teen die trappe af om die vullislorrie te gaan poes. Fokken dom worshond. Hy behoort darem teen die tyd te weet dat die vullis dudes net op Maandae kom.

Gooi Comment