Watkykjy nuus round-up. Week 3.

In Wat is nuus? deur griffin

Jy sal val, puppy!
Die Hell's Angels het gesit en chill by hulle clubhouse in Munich toe 'n mal maaifoedie motherfucker met 'n puppy onder sy arm opdaag in slegs sy broek. Hy het toe sy flying-puppybroek afgetrek en die Hölle Engel (dis Duits vir Hell's Angels, jou nool) met die puppy gegooi. As one does. Die volgende move is natuurlik om so gou as moontlik weg te kom van die crime scene af. Die marabs het besluit dat 'n bulldozer die regte getaway voertuig is. Hy het actually so stadig gery dat hy 'n 5km traffic jam agter hom veroorsaak het. Na so 1km het hy van die bulldozer afgespring en verder 'n toon geklap en toe begin ge-hitch hike. Die pote het hom later by sy huis kom skraap. Die puppy is fine, maar die bra self was blykbaar van sy fokken anti-depro meds af gewees. – BBC

Die krimpie en die skuimkoppie
Ons is nogsteeds in Munich: 'n Krimpie van Mandela se ouderdom het besluit die hospitaal was nie vir hom nie. Hy was heavy lus om 'n skuimkoppie deur die nek te jaag om sy verjaarsdag te celebrate wat hy gemis het. Mense het hom gekokkenodge by 'n underground train station, nogsteeds met die drip se naald in sy linkerhand (hopelik nie sy drinkarm nie) en het die polisie gekry om die omie terug hospitaal toe te neem. Die dokters was gaaf genoeg gewees en getune hy kan enige bier drink wat sy hart begeer. Fokken nice dokters. Imagine Mandela het so move gepull? Mac Maharaj is so besig om Zuma se kak met 'n grasbesem onder die mat in te vee dat hy nie eers tyd sou gehad het om Huisgenoot van Oom Dela se rug af te hou nie… – IOL

Sweet Brown se apartment het afgebrand.
Maar wag, laat sy jou sommer self vertel wat gebeur het. "O lord Jeezuz, there was a faaaahr!"

Krokodiltrane
krokodilCalifornia klink na 'n lekker plek. Jy kan guns koop omtrent net waar jy wil, zol het goeie straatwaarde, jy kan krokodille in jou backayrd aanhou as jy 'n permit het en jy kan even krokodille in jou jaart aanhou om jou zol op te pas. Dis presies wat 'n ou gedoen het. Sy krokodil, Mr Teeth het 15kg dagga vir hom opgepas in sy huis. Dit het blykbaar 'n straatwaarde van omtrent R850k. Dis amper R60k per kilogram vir zol. Defnitief nie parkietwak nie. USA!

OK, dit was nie regtig 'n krokodil nie, maar eerder 'n kaaiman. As jy lank genoeg in V-Town uithang sal jy hulle in die Vaalriver ook spot.

Anyway, die ou is gearresteer en word aangehou op $20k bail. In USA dagga terms is dit omtrent 3kg dagga se straatwaarde. Die kaaiman is gekonfiskeer en het ongelukkig die volgende dag gevrek. As die ou sy kaarte regpseel kan hy 'n goeie defense opsit: "Die dagga was vir my reptiel se athritis en julle naaiers het hom laat vrek!"

Nou wonder ek… As jy krokodil gebruik om zol op te pas, wat gebruik jy om krokodil (daai poes hectic drug in Russia) op te pas? Fokken renosters? – IOL

Kan jou voël miskien dubstep sing, huh? Kan hy?
Dubstep is deesdae so maklik om te maak, enige poepol kan dit doen. Even parakiete. Dit beteken dat at least die helfte van die Oosrand nou aan Brakpan's Got Talent kan deelneem.

Hierdie post is 126 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,837,798 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinWatkykjy nuus round-up. Week 3.