Streets Of Fietas

In Fokken Main Videos deur griffin17 Eiertjies

Hierdie is deel een van drie van 'n documentary wat ons tjommie, Ben gemaak het oor Fietas. Julle mag dalk al 'n hele paar van sy movies hier op Watkykjy gekokkenodge het (ons het mos saam met Die Antwoord die strate van Fietas gecruise)

En jy skiem jou Maandae is kak? Try hierdie ouens se lewens, my bra!

Hierdie post is 184 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,359,833 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinStreets Of Fietas

Comments

 1. Kaptein Kortbroek

  Fokkit hoe lus is ek nou vir so paar rocks.

 2. Evert

  Heavy shit!

  Is ek al doos waar embedded video's van Vimeo nie werk in chrome op ubuntu nie?
  Op ander sites werk die embedded ook nie, ek moet gaan na Vimeo se site toe.

 3. Wessie

  Praat van faktup!Dan voel ek soos 'n miljoener as ek so na die video kyk.Damn ons is BAIE lucky!

 4. NeoNarchy

  Ek is seker as jy 'n paar vids op youtube gaan kyk oor rusland gaan jy dieselfde klas mens daar ook kry.
  Nogal heavy af die.

 5. Prof. Bokdrol

  Jirre…waar begin mens? Ek voel skoon skisofrenies; een oomblik wil ek saam huil en die volgende wil ek daai eerste klein etter in 'n volgende bloedgroep in poes. Sjym, sy aangeplakte (of drug-induced, more likely) bravade is nogal hartroerend – "Jaaa I think I'll give jail a try sometime…" Sure, boetman – ons gesels weer as een of ander harige 150kg gang leader met 'n piel wat 'n donkie sal laat skaam kry jou lily-white ass 'n paar keer gery het dat jou poefgaatjie lyk soos 'n krismisroos in volle blom. Maar voor ek soos te veel van 'n poes klink, die tweede ou en die swart laaitie is genuine pik-'n-traan materiaal, dis fokken sad dat hulle omtrent fokkol kans het om te ontsnap nie, selfs met die beste intensies. Fokkit, dis te kompleks om 'n straightforward once-off opinie te hê: ek weet net die gemiddelde ondankbare fokker (soos ek…) besef nie hoe gelukkig ons is nie. Julle weet mos, First World Problems: "Ooeee, kyk hoe skandalig duur het hierdie bottel 2001 Beyerskloof Pinotage geword sedert verlede jaar…" Kan nie wag vir Episodes 2 en 3 nie.

 6. jakes

  Fokkit mense. Dis hartseer hoe die blankes agteruit gaan in die land. 

 7. LizzyLuv

  Vat Balls om met NIgerians rond te fok. At least is hy nog nie op rocks nie. Sal die laaitie wil ontmoet, minus die screwdriver.

 8. Boerseun32

  Waar het Ben die video van n jong Julius Malema gekry? Nee kyk, ek was jonk en arm lank gelede, maar fok ek was nooit so fokken bad nie…is dit regtig hoe kak Suid Afrika nou is? Ek meen seriously, en daai laatie met die screwdriver, duidelik is hy nog nie hard genoeg gemoer nie….en watse kak accent was daai? Ek voel sommer vuil nou….dink ek gaan kak en dan shower…..

 9. Boerseun32

  laastens die "too much sex"…..miskien moet hy daai pitbull try spyker….ek sal laaik om daai video te sien….

 10. John Deer

  Jir dis kak! Daai bra's is van hulle looitjies-ge-TIK!

 11. John Deer

  Hoe weet n knaap van Fietas dat sy sussie op haar periods is???
  – Hy kan dit aan sy pa se piel proe.

Gooi Comment