Mal gwap: Don’t stick your dick in crazy

In Snotstories deur Franstasties2 Eiertjies

Mal gwap. Crazy pussy. Dit het 'n miljoen name. En jou telefoonnommer. En jou adres. En wil jou ma ontmoet.
Ek dank die wyse Chtulu (of Tom Cruise, afhangende van jou geloof) elke dag vir my vroutjie. Want dit lyk my 99.99999% van single chicks is eenvoudig ‘n ontploffing van malligheid. Die interwebz is natuurlik vol horror stories, so hier is my drie gunsteling internet discoveries. Wille, mal gwap.
 
1. Don’t stick your dick in crazy – the song
Ok, ek admit dat die chick in die video lyk self of sy mal van haar kop af is. Maar dis ‘n lekker deuntjie en verduidelik ‘n belangrike lewensles. Hierdie behoort ‘n voorgeskrewe video vir jong seuns te wees.

 
2. Kev … I miss you – Oneindige sms’se

crazy-sms
Hierdie arme fokken bra. Sms boodskappe soos hierdie laat my altyd wonder hoe sy gelyk het. Om hierdie enigsins worthwhile te gemaak het moes hierdie chick teminste drie ferm tiete gehad het. Gaan kyk al die boodskappe hier Hierdie http://wildammo.com/2012/02/18/never-stick-your-dick-in-crazy-iphone-texts/#1
 
3. Overly Attached Girlfriend
Hierdie is sonder enige kwessie my gunsteling meme op die interwebz. Elke keer wat ek dit Google raak dit net donkerder en donkerder.

crazy

crazy2

Bonus rondte: So jy het hierdie nuwe chick ontmoet. Tien uit tien vir looks, hou van braai en sport, emotioneel stabiel… basies te goed om waar te wees. Ek wil nou nie poef in jou drinkwater nie, maar check gou hierdie video:
 

  (volg @franstasties op Twitter)

Hierdie post is 258 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,349,266 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
FranstastiesMal gwap: Don’t stick your dick in crazy

Comments

 1. Strykplank

  waaat die FOOOK bra!? Dit is meer disturbing as om jou ma kaal te imagine *pissgril* Na maand 3 het ek gedink: " Fokken emo-hippie, hoekom sny jy nie jou hare nie?" Toe na maand 22 het ek my oë toegemaak en 'n donker hoekie gaan soek om in te huil.

 2. Prof. Bokdrol

  Baie interessant en logies en so aan…maar soos al julle dudes weet, na so 3 maande van single wees pak 'n alomvattende alomteenwoordige jagsheig mens beet, en na 'n night on the town met emmersvol hooligan juice vlieg alle rasionele denke by die venster uit by die eerste aanbod van zabertonnel. Come to think of it…ek het al een of twee chicks in my lewe gespyker wat aansienlik leliker is as daai gender bender – fok…

Gooi Comment