Lus om te lag? Gaan kyk Full Body Poesklap.

In Watkykjy Gigs deur griffin16 Eiertjies

Ons het sommer twee double tickets ook om weg te gee en dis pismaklik. Tune ons net in die comments watter datum jou die beste sal pas en wat jy anders by die huis sou gesit en doen het in plaas van om jou poes af te lag.

full body poesklap

Hierdie post is 143 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,253,469 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinLus om te lag? Gaan kyk Full Body Poesklap.

Comments

 1. simone fourie

  18 jan, sonder die tickets gaan ek stoksielalleen op n saterdagaand by die huis wees en probably iets doen soos om my toon naels te verf en dan aftehaal en weer te verf en repeat…. Asb gee my die geleentheid om n lekker dude te gaan uit check!

 2. fief

  enige tyd….ek kap in elk geval net draties en slaap by die huis

 3. Prof. Bokdrol

  19 Januarie. Ek sou in elk geval net by die huis gewees het en 'n braaivleis met Woolies steaks vir my honde gegooi het om Jacob Zuma de moer in te maak…

 4. Quentin

  19 Jan sal mos nou nice wees on my trill af te lug. ek sal seke dai saterdag sit en my self bejamer , self slet dronk drink an kapse hoop my longe uit kots en da in le.. sal mos nou vir jou leker wees as ek nou nie in my eie kots hoef te le . en eerde daai aand my self mif kan lag…

 5. Bob

   
  18 Jan, Sou leke Vrydag in my nuwe hometown van Secunda moes deur bring, Full body poes klap is die perfekte verskoning om hier uit te kom. 

 6. hendrie venter

  18de wel of dit of p**s klap van my cherry omdat ek nie vir haar gese het van die show.

 7. rochelle powell

  18 januarie… My 23ste verjaarsdag. verveeld by die huis sit op my verjaarsdag.

 8. Author
  griffin

  Right, die outjies wat elkeen 'n double ticket score is:

  Rochelle en Prof. Bokdrol. As 'n bonus het ek vir nogge stel double tickets gevra en dit gee ons vir Simone. Marin Evans sal julle sommer self uitsort. Julle e-mail adresse is aan hom gestuur.

 9. Jags Jannie

  Prof, ek skiem die honde kan ‘n dag wag vir die Woolies steak. Maar dat jy die gulde geleentheid om JZ befok te maak laat verby gaan is on-fokken-vergeeflik. Van jou suurgat maatjie.

 10. Prof. Bokdrol

  Jirre, thanks Griff! My honde gaan wel de fok in wees omdat hulle Saterdag by die huis gaan bly en Pedigree moet tand vir doggy-dindins.

 11. Jigsaw

  Solank die fokker net nie weer kook in sy kombi nie,,,

 12. Prof. Bokdrol

  Donkeynaai, jy het sekerlik lanklaas 'n spyker gehad of iets dat jy so 'n suurgat is – het sy show gesien gisteraand en dis actually goed, selfs te mak, en hierdie Soutie is 'n natural – na my beskeie mening, in elk geval.

Gooi Comment