Koorlog! Heuwels vs Rooies.

In Fokken Main Videos deur griffin

Troepe van die Watkykjy Militante vleuel, julle het nou lank genoeg rondgehardloop met tyres om julle middellywe, pawwies op-en-af gedraf, regs met driëe afmarsjeer en oor naweke julle tjerries gaan pregnant maak voor julle terug baracks toe keer. Dis tyd om opgeroep te word vir jou verpligte diensplig. Die filistyne van die musiekbedryf is op ons. Hulle skiet wild en wakker op ons. Ons het 'n noottoestand en dis fokken Koorlog, ou vriend! Dis tyd om kant te kies.

En nou vir so bietjie inspiration:
Ek sien in jou diep blou oë dieselfde vrees wat my hart wat kak vreet van my sou neem.'n Dag mag kom wanneer marabse soos ons se moed gebreek kan word, wanneer ons ons gabbas verlaat en alle bondgenootskappe soos 'n XR6 gearbox verbreek sal word, maar daai dag is nie vandag nie, pappie! 'n Uur van Rottweilers en verpletterde skilde, wanneer die era van die zefgatte in duie sal stort, maar dit is nie vandag nie, my ou! Vandag fokken faait ons! In die naam van alles (minus jou skoonma) wat vir jou dierbaar is op hierdie goeie aarde, smeek ek dat julle vasstaan, manne van die Wille Weste!

Ons sal elke Vrydag hier by die miershoop vergader om ons skietgoed te double check.

(Wat ons eintlik probeer sê in 'n moerse round-about manier: kies watter tune vandag se Koorlog wen)

koorlog

Heuwels Fantasties – Beloofde Land

Rooies – Ek's Sexy En Ek Weet Dit

Hierdie post is 132 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,151,764 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinKoorlog! Heuwels vs Rooies.