Kokkelol strip sy moer vir Standard Bank

In Sound clips deur griffin26 Eiertjies

Dit klink nie of hierdie marabs ‘n mooi einde met 2012 gehad het nie. Hierdie is blykbaar ‘n oproep wat tussen hom en Standard Bank record is. Dit klink actually of die bra verkeerd was. Hy klink hoogs die poes in.

Click play en luister maar self:
Standard Bank oproep
Standard

Hierdie post is 1,021 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,336,854 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinKokkelol strip sy moer vir Standard Bank

Comments

 1. Pieter POES vd Merve

  Fokkit ekt lanklaas gehoor hoe iemand hulle moer so kan strip!

 2. SirKallieMarie

  Skiem die blaar moet net sy monthly dues pay dan sal hy nie sulke ons gaan jou in die boude doen byt daai kussing smse kry nie….. hehehehe

 3. poesprop

  ja oom, toe jy die geld wou leen wou jy nie n jaar wag nie, jy wou dit NOU gehad het.

 4. FBI

  Die fok weet toe hy geld leen het die bank nie hulle speelgoed uit die cot gegooi. nou dat die jaar klaar is en al die geld en bonusse is geblaas nou word daar gekak en gekerm om terug te betaal.
  Wat n dom poes.
  Jy het geld vir prokeruers en sulke kak betaal net jou skuld en hou op om n poes van jouself te maak

 5. Aaptwak

  HA HA HA HA. Wie de fok is Johan Maree??? Hy weet heel waarskynlik nie wie die hoof van Standard Bank is nie.

 6. Corras

  Mooi so! Die banke/companies in SA weet nie wat hulle doen nie en hulle admin en diens is TOS!

 7. Jacques

  Std bank maak my ook die moer in as hulle Sondag ogend om half sewe sms stuur om te se ek het R14 rand spandeer    dis mos kak met 'n babelas

 8. #1 Pisscatt

  Fok weet ek voel baie maal soos die ou,,,,, maar die dom poes, dit help fokkol jy vloek op die dom callcentre funsa…. daai kak werk FOKOL !

 9. fief

  hulle het my een keer gebel om te sê ek het die maand met R12 tekort betaal en wanneer kan hulle die R12 verwag, toe het ek amper soos hierdie mannetjie geklink, verskil is net ek het n hart aar gebars

 10. Xander

  Daai bra is poes kwaad. Die het my dag gemaak nou net.

 11. Sheriff

  Ek het ook mense wat my geld skuld en my nie betaal nie ek wonder as hulle volgende week ook hul Briefie kry wat gaan hulle se of doen…..fokken naaiers betaal jou FOKKEN SKULD so maklik soos dit, of moet net nie geld leen nie!

 12. Vlaknaai

  Bwhahahaha — amper so erg soos die naaiers van RCS wat jou bly bel oor kak wat al 3 jaar gelede betaal is !

 13. Prof. Bokdrol

  Suckers!!! Dit klink vir my en Dr. Onk soos 'n baie goed uitgevoerde spoof. As jy ooit in die afgelope 10 jaar enige tyd met Standard Bank se call centre op die foon spandeer het weet jy die kanse dat 'n operator "baie goed Afrikaans praat" about nul punt fokkol is. Welgedaan, WKJ, welgedaan…

 14. Chopper

  Die ou is slangkak verby!! Common Gat is ook een van daai wat geld leen en verwag om dit nooit terug te betaal nie. Pieter Poes Van der Merwe, stuur vir ons tog asb 'n foto na WKJ dan kan ons ook vir 'n slag sien hoe lyk 'n doos.

 15. FOK JULLE NAAIERS

  My fok hoe kan die oompie die mense se poese vloek as hy hulle geld skuld. Hy moet maar uithaal en wys – die arme ou aan die anderkant van die telefoon het seker sy ballas koud geskrik want hy het nie n woord gese nie. Kom oom betaal jou skuld of het jy dit op kersgeskenke en drank uitgegee. 

 16. mary joe

  In die 2 minute wat hy die arme “meneer” in die call centre gevloek het, kon hy ‘n paar rande oorplaas deur sy interwebs bankdienste. Wie dink hy, gaan hul steur aan hom? Dink hy regtig, die arme “meneer” gaan nou op aandag staan om hom te help? En as hy ophou betaal, en hulle vat sy huis of sy kar terug, gaan ‘n span van 30 prokorowers hom nie kan help nie. Dit help nie mens baklei teen die reuse nie. Inteendeel, jy buk met jou boude so hoog as moontlik.

 17. Pieter P

  Whackhead moet tog vir Pieter P bel en hom verder die moer in maak.

 18. Litrine

  Ek is n kurator wat elke dag met sulke etters werk. Moerse gou om geld te leen en dan die eerstes om in hulle broeke te kak as dit by terugbetaal kom. Fok hom, ek hoop hulle verkoop sy huis.

 19. Tonkie Dril

  Ek bank al donkiejare by die kak bank wat Standard is (en ja, ek weet dit my eie kak fout). Het al baie daar geld deur my R350 p.m. besigheidsrekening daar gedraai, maar toe dinge tight gaan, toe roep hulle die (R100k) overdraft op. Ons het dit duly gecover.
  Nou oor Desember maak hul dienskostes die rekening oortrokke gaan vir net R400 en in die eerste week van Januarie het hulle my nie minder as tien keer gebel. Selfs nadat ek verduidelik het ons sal die 10e Jan weer opmaak en alles uitsorteer, het die oproepe steeds ingestroom. So, ek stem saam met Meeer Poes Van Der Merwer. Fok Standard Bank. Ek maak more toe daar en skuif. Soos wat hulle aangaan oor n R400 so mens sweer hulle is in die kak.
  Die god weet alleen ek was op verskeie punte tempted om self n vandermerwe op hulle te trek, maar gaan eerder net die kos uit hulle monde vat eerder as om myne uit te spoel.

 20. Des Harris

  Die "brawe" ou oomie vloek vir die call centre ou sonder om hom behoorlik te identifiseer – what an arsehole!!

 21. ek is pieter poes van der merwe

  WAT DE DONNER KAN JULLE NIE EENS LUISTER NIE NEE HULLE VAT NIKS VAN MY NIE DIS N PEL SE GELD HY HET GELD GELEEN EN EK HET DIE SMS GEKRY ELKE DONNESRE HALF UUR OPROEPE DALK N DOSEN PER DAG EK GAAN NOU OOR WAT EK HIER GESIEN EN GEHOOR HET OPTREE standard bank julle rekord mense soos ek om van ons n poephol te maak reg kom ek neem julle uit die land uit ek sien julle in die hof dis eintlik vertroulik wat tussen n kleint en bank gebeur en nie die reg om te publiseer nie so wie is dom ?????

  Jy wat gese het jy is n kurator kom neem my huis ek daag jou jy ken niks soos julle mos opgelei is en dan wil jy jou bekkie rek try jou luck met my en sien jou gat

Gooi Comment