Hoe om krieket aan jou chick te verduidelik

In Sport deur griffin

Dit moes al met 'n hele klomp van julle gebeur het. Jy sit en vyfdagkrieket kyk met 'n kas bier. So elke nou en dan krap jy jou ballas en as jy gelukkig is skree jy maybe "Howzit!" drie keer per dag (die laaste toets teen New Zealand natuurlik uitgesluit). Jou cherry kom sit langs jou en probeer interested lyk alhoewel sy fokol van krieket af weet. "Wat het nou gebeur?", vra sy. "Smith is weer uit vir 2 in die vyftiende over", antwoord jy droogweg terug. "Wat is 'n over en wat beteken dit hy is uit vir twee?" vra sy terwyl sy haar boobs in haar bra regksuif. Julle het hierdie gesprek al meer as eenkeer gehad en jy is raadop. Vir sommige mense is krieket harder as wiskunde, maar jy wil hê dat sy dit moet verstaan en jou as 'n baie slim leermeerster sien, want soms raak jy ook hard soos wiskunde en wil bietjie wors in die gang af gooi hier teen teetyd. Jy moet haar laat verstaan hoe krieket werk.

Wel, daar is 'n oplossing. Speel vir haar hierdie video. Miskien sal sy tot ander insigte kom…

Hierdie post is 512 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,153,992 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinHoe om krieket aan jou chick te verduidelik