Dis naweek, kom ons fokken duik!

In Dis naweek kom ons fokken duik! deur griffin26 Eiertjies

Verlede week se wenner van die Dros ete vir twee en die six pack Heyneken is Herbert Meyer. Geluk, ou pellie, ons sal jou details vir hulle aanstuur. Ons maak hierdie week weer so. Details is onder. Maar vir nou moet ons eers duik, want dis kakwarm en meer belangrik: dis fokken naweek!

lesboude

Raait, so vir die volgende paar weke het Dros in Northriding besluit om Vrydae hier op Watkykjy te sponsor en dit die moeite werd te maak ook vir outjies in die Joburg are. Pretoria tjommies, julle kan gerus saamspeel as jy bereid is om Northriding toe te ry vir 'n free meal en 'n six pack. Ons weet julle is soms bang om verder as die Jukskei te travel.

LikeOm 'n kans te staan om 'n special ete vir twee te wen by Dros in Northriding (soos in die mooi prentjie aangedui hieronder) skiet 'n like vir Dros se Facebook page hierso en tune ons sommer in die comments wie jy saam met jou sal wil saamsleep en hoekom (jou ouma? jou goose? jou boyfriend? jou boetie? jou paroolbeampte?) Ons sal Maandag een of ander tyd sommer ook in die comments tune wie die gelukkig Watkykertjie is. O ja, voor ons vergeet – behalwe vir die ete vir twee wat jy score, stuur Dros jou sommer huistoe met 'n six pack Heineken ook na die tyd. Galttiekakkie. As dinge mooi loop laat lees ons met hierdie outjie vir nog so paar weke. Hel, maybe kom join ons sommer een van julle werfetters virre lunch en 'n bier.

dros special

Hierdie post is 211 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,458,740 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinDis naweek, kom ons fokken duik!

Comments

 1. Mila

  Love die Dros. Die DFC by Helga's in Silverton en Somerset West is net so bevange try dit! hulle verkoop vleis ook so as jy sit en dop kan vroulief gou 'n paar steaks en aartapels(vir julle wat slaai eet) vir vanaand se braai inpak. Mal leke souse ook.
  Ek gaan some more soentoe

 2. Joseph

  Dros is mos Ma se kos. En ma se kos maak amper alles beter. Ek sal my swaertjie vat. Die man is deur 'n tawwe tydjie en Heinies maak mens dit tydelik vergeet. Lekker vol magie maak ook die babbelaas minder.

 3. ouboet

  Januwarie voel of hy 40 dae lank is. My wallet is sommer cocky oor die nuwe "geen geld" policy in ons huis. My vrou kook al kool. Ek reken ek sal baie goed kan doen met 'n smaaklike Dros ete en die heerlike Heinies vir nagereg. En die madam sal net so impress wees… Maak my nuwe jaar sommer beter asb WKJ.

 4. Prof. Bokdrol

  Daai twee chicks lyk of hulle iets deel. Laat my dink aan 'n riddle: Wat noem jy 'n tweecuntige dildo? 'n Deeldo…(drum roll – haw haw haw – snork snork snork – slow clap…)

 5. Fok julle naaiers

  @ Prof Bokdrol
  Net so Prof as ek in so situasie was sou ek ook die dido gedeel het, dit lyk dan alte lekker so holle teen mekaar – maar net ons vrouens kan dit doen sal tog te snaaks lyk as die manne so rug teen rug skuur heheheh. Meer vroue geniet vandag hulle eie spesie se seks. ek moet dit ook tog probeer of hoe Prof?

 6. Prof. Bokdrol

  FokJulleNaaiers ek is maar konserwatief; ek het nog net een spesie genaai in my lewe, naamlik homo sapiens…

 7. Fok julle naaiers

  Hi prof 
  verskoon tog het nou nie so in detail ingegaan nie ek bedoel om saam met n vrou te wees maar prof weet mos wat ek bedoel, maar die stukkie dat prof  konserwatief is kan ek nie glo nie kyk ek volg prof darm nou al n geruime  tyd en ek dink dit sal nog al n ervaring wees om te sien hoe konserwatief prof regtig is !!!!

 8. Klipkyker

  @Fokjulelnaaiers…….Hoe lekker lus maak jy ons konserwatiewe bende nie nou nie.  Stuur vir ons jou tiete, dan het ons ten minste iets om solank opgewonde oor te raak……

 9. Prof. Bokdrol

  FokJulleNaaiers my beskeie mening is dat die lewe te kort is om onnodiglik vol fiemies te wees…maar dan is daar weer mense soos Kathy Burke (van Gimme Gimme Gimme faam) wat reken daar bestaan nie iets soos biseksueel nie, dis net plein fokken vraatsigheid…

 10. Fok julle naaiers

  @ Klipkyker en Prof 
  Miskien moet ek iets meer stuur as tiete – ek is meer halswalsig as tiete (prof hoe vorder my afrikaans) so bietjie onder die lyf sal n man mos meer woema gee.
  Kathy Burke skrik wakker jy weet nie wat jy mis nie.
  Lekker naai en geniet dit.

 11. Prof. Bokdrol

  FokJulleNaaiers kom ons maak 'n deal: as jy vir ons 'n prenkie gooi van jou tiete los ek jou Afferkaanse spelling uit vir 3 maande, en as jy dalk muis wys op 'n foudie kan jy maar 'n jaar lank die HAT gang-bang en ek sal nie 'n word rep nie – ek fokken sweer. As jy nie reeds die adres het nie, gooi daai beloofde prenkie vir griffin@watkykjy.co.za – ag toe man, ons wag in spanning, en helfte van ons het klaar 'n semi van al hierdie praatjies…

 12. wilnetspyker

  @ Fok julle naaiers
  Ja nee jy is reg tiete is al af gesaag, sien dit elke dag, stuur vir ons daai stukkie steak wat grond toe kyk.
  Hel dit sal naaaaais, jammer bedoel nice wees.

 13. Klipkyker

  Prof, lyk my ons is in vir 'n ding…ek hou asem op……..

 14. Adele Klein Poes

  Hi julle ouens soos Fok Julle Naaiers se, tiete is afgesaag so ons wag dat sy haar stukkie steak wys – kry julle manne jammer hoop julle hou julle in hoor anders kry julle dalk met Klein Poes te doen.

 15. Klipkyker

  @Adele Klein Poes………Ons vrees fokkol.  Maar ons is donners ongeduldig……………!!
  Sit ek nou so met my horing in my hand en wonder wat het geword van Riana, FR, Niceboobies, Hot Lips en al hulle maatjies………

 16. Adele Klein Poes

  Ja nee klipkyker die vrouens moet vorendag kom en hulle tiete en steaks kom wys sodat ons manne ook sien ons ladies is van staal gemaak niks skaam nie.
  More is een dalk van ons dood dan het ons ou tjommies om wkj nie eers die eer gehad om die eva kaal te sien nie. Hou vas julle horings miskien kry ons post voor ons ons oe kan uitvee.
   
  Kom aan evas ons wag vir julle wkj is ook vir ladies.

 17. Belhamel

  Dankie Adele. Ek sit en wag in spanning. Dit lyk alreeds of ek vir die ou n duitse gevegshelm opgesit het. Verder hoop ek van harte dat jy nie alleen in jou bydrae gaan wees nie. Dis altyd goed om te vergelyk. 

 18. Klipkyker

  As julle girls tiete wys, vat ek julle sommer almal Dros toe!!

 19. Adele Klein Poes

  @ Belhamel,John en Klipkyker
  Vok ek dinko ns moet almal Dros toe gaan dan gooi ons Ladies n strippie daar op die tafels dan kan die ou droe drolle van die samelewing ook n lekker piel styf kry en hulle nog droer vrouens by die huis gaan aflaai hehehe hoe dink julle ouens sal ons so iets probeer en kyk wat gebeur. 
   
  Lekker naweek en probeer steak eet die naweek wat voorle.

 20. FOK JULLE NAAIERS

  @ Adele Klein Poes
  Dis n goeie plan hoor het lanklaas tiete geflash en so bietjie iets onder die lyf gewys. Ja nee wat die droe drolle van die samelewing betref kan hulle gerus ook daai slang bietjie laat styf word en pikke uitdeel maar soos jy se die ou droe vrouens moet dan verseker by die huis gelos word. Dit kan net lekker wees veral ons ou klompie ouens hier op wkj sal so iets waardeer en geniet. Kom julle wkj lesers en deelnemers maak styf julle horings en begin solank fantaseer.
  Lekker naweek my ouens en lekker naai.

 21. Klipkyker

  @Adele Klein Poes en Fok Julel Naaiers.
    Julle is voorwaar befokte WKJ Cherries!  Klink vir my na een moerse lekker plan wat dalk net in 'n lekker groepswoeps kan ontaard.  So ou strippie vir voorgereg is nou net die manier om die naweek te begin.  Gaan oefen so lank die naweek en sit die webcam aan…………

 22. Belhamel

  Julle maak n man mos onnodig jags. Ek sit so 5000km van daai fokken dros af. Gelukkig sal Griff die fotos opsit. Al wat julle moet doen is om dit in te stuur. Dan sien ek mooi waarop ek uitmis. Have a heart ek se!

 23. wilnetspyker

  Ag nee wat al die girls is te bang, klomp (cock teasers) dit is wat hulle is, wys jou muis, of bly by die fokken huis.

Gooi Comment