Dis naweek, kom ons fokken duik!

In Dis naweek kom ons fokken duik! deur griffin2 Eiertjies

Die eerste Vrydag van 2013 het net gou om die hoek kom check of jou kak al gepak is. Gelukkig vir jou is daar nog min mense by die graft en jy was hierdie week laer as slangkak op jou stoel gewees. Gryp hierdie geleentheid aan en duik vroeg huistoe, want van volgende week af spat die kak weer in alle rigtings. Dan is dit weer meetings en uithang saam met tos mense vir at least agt ure per werksdag van jou misrabele lewe.

Daar is krieket op die TV by die huis. Jy is in elk geval poes arm na Desember. Laat jou voete raas!

PS: Ons los jou met 'n Watkykertjie se briefie:

Hey hey
Check bietjie die video.
Die ou het ons gebet hy sal deur die tjoop kan duik lekker gespat
Dalk kan julle hom laai op die site
Dries.

snorkel-met-'n-morkel

Hierdie post is 404 keer in totaal gelees en 2 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,345,909 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinDis naweek, kom ons fokken duik!

Comments

 1. Jagse Karel

  Waar is die befokste bedonderde donderdae, nou dat julle dit nie meer doen nie is my lewe nie meer dieselde nie. Ek suip meer, my vrou en hond kak af. My werk gaan agteruit. ek kan nie meer n stuiwe horing kry nie. Fokkit waar kan ek anthrax kry om almal van die kak te spaar. Nee Griff, kom reg bra. Jy kan nie die coolste kak op die internets sommer net so stop nie. Asb man ek is huilerig hier oor.

Gooi Comment