Die Wetenskap praat: Braai is goed vir jou.

In Snotstories deur Franstasties6 Eiertjies

Om vir Watkykertjies te probeer oorreed om meer te braai is soos om vir die Parlotones te sê hulle moet meer commercial raak. So sien hierdie liewers as ‘n lekker kits-feit om te deel by jou braai. Want jy is die fokken baas. En baas weet beste.
 
Navorsers by die McGill in Kanada het 82 mans getoets deur vir hulle fotos van verskillende tos te wys en hulle reaksie te toets. Die aanname was dat vleis jou meer aggressief sou maak  aangesien dit geassosieer word met jag, braai en naai (die oermens wat kon jag het die beste grotslette gezaber).
 
Hulle navorsing wys toe die teenoorgestelde. Blykbaar het vleis ‘n kalmerende effek op mans. Die rede wat hulle gee is ‘Meat provokes a sense of non-agression that could be related to family feasting among the earliest humans.’

Vir meer, lees hier

vleis

Hierdie post is 101 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,362,104 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
FranstastiesDie Wetenskap praat: Braai is goed vir jou.

Comments

 1. Prof. Bokdrol

  Eeeeuwwww…enigiemand die BBC World shit gesien wat sê Tesco se beef patties het tot en met 29% perdevleis in? Maaindyoo, dis dalk nie so bad nie; as die gesegde "you are what you eat" waar is, sal ek nie omgee as daai patties jou 'n piel soos 'n perd laat kweek nie…

 2. Prof. Bokdrol

  Mary Joe, ek dink veiligheidsonthalwe moet jy maar wegbly van daai Tesco patties af…..jou man/boyfriend skrik sy gat af as jy begin om 'n tottie te kweek. En ek gaan for safety's sake dadelik ophou melk drink – fokkit, kan jy jou indink hoe gaan ek lyk met vier tiete?

 3. Prof. Bokdrol

  Ou Vlakkes duidelik wens ek en jy albei vir 'n frisser liefdesluislang – en net om veilig te wees skiem ek jy moet ook ophou melk drink…

Gooi Comment