Sondag. Skêre met skietgoed.

In Skêre met skietgoed deur griffin3 Eiertjies

Hoe moet mens vakansie hou met die weer wat so fokken deurmekaar is? Die een oomblik skyn die son die kanker uit jou vel uit en die volgende oomblik reën dit kakhard. Sideways. Fok man, ons wil roomys vreet en swem.

Die weer is amper so deurmekaar soos hierdie skêr hieronder met haar hond en die kind in die bad. Met wat lyk soos 'n pienk AK47.

onverantwoordelike-sker

velle klap en skiet

strek-en-skiet

Hierdie post is 147 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,258,955 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinSondag. Skêre met skietgoed.

Comments

 1. Prof. Bokdrol

  Tannie 1 moet pasop – as daai weird hond eendag nie meer sy Dogmor smaak nie maai hy dalk sommer die hele familie af terwyl hulle slaap. Tannie 2 het potensiaal, maar sy moet net bietjie die Botox los en die zak eerder aan protein shakes en weights spandeer. Tannie 3 – njarrrrrrrr woeffff!! Bliksem, mense – regte meisies moet mos so lyk? Fokkit – daar word ek alweer oorrompel deur alles wat my Calvinistiese beginsels soveel jare lank al probeer teëstaan…

Gooi Comment