Sarel Seemonster op depressiepille. En rum.

In Kak Musiek deur griffin

Jirre mense, jullle moet hierdie kak beleef. Asof al die Afrikaanse popmusiek nie kak en onoorspronklik genoeg op hulle eie is nie, het hierdie blaar nou gaan besluit om Pink en Dewald en/of Coleske (wiedefok is dit???) te gaan cover en sommer sy eie home recording ook in te gooi in die mix. Ons gaan nou nie al die songs hier gooi nie, want mens kan about net deur dertig sekondes van die hoogs nasale aanval op jou ore wroeg. Die ou klink soos Sarel Seemonster wat 'n hand vol pille vir depressie saam met skoon, cheap rum afgesluk het.

Share hierdie gerus met mense wat jy haat. Vir Kersfees.

Ok, nee wag, hier is nog. Jy maak uit as iemand YouTube gebruik om hulle songs op te laai en eers 'n jaar later Soundcloud ontdek? Dan stuur hy 'n e-mail uit na tannie Betsie en oom Gawie en die kinders om na sy nuwe "musiekvideo" te kyk? Hier is nog 'n cover. Jirre, mag jou Vrydag asseblief net beter raak:

Hierdie post is 203 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,145,980 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinSarel Seemonster op depressiepille. En rum.