Hasie, waar is jou hoed?

In Kompetisie deur griffin

Is jou suspension gedrop of is jou enigste vervoermiddel nogsteeds jou BMX of jou skateboard? Dreig pappa nog om jou jeanpant wat so laag om jou boude hang vir jou met 'n staple gun vas te skiet? Dra jy caps? Hoe like jy jou caps – so lekker skeef op hom koppie?

Smaak my snapback caps is nou weer terug in fashion en 47 Brand het vir ons een van die outjies kom afdrop. Hulle is die officially licensed ouens vir USA se NHL, NBA, NFL en MLB klobbe. Ons gee een cap weg vir twee gelukkige Watkykertjies elk. Hier is so paar voorbeelde hieronder, maar jy kan na www.47Brand.com toe gaan en vir jou een gaan kies. Om 'n cap te wen, mail 'n foto van die kakste cap wat jy op die oomblik besit. Die twee Watkykertjies met die lelikste pette sal elkeeen 'n splinternuwe enetjie score. Mail jou entries na griffin@watkykjy.co.za, maar moenie vir ons jou fokken home-made Jack Parow caps submit nie. Dis heavy 2009, my ou. Maak ook seker dat snapback caps jou styl is as jy wil inksryf, want mense met eierkoppe lyk gewoonlik kak met die goed.

H-RTRSC05WBPSE-CCZ-HR-F2H-FERRO14WMPSE-OR-HR-F2

H-FERRO04WMPSE-CC-HR-F2H-CBLST14WMPSE-GY-HR-F2


Jy het kans tot Vrydag net voor ons duik. Wenners sal per e-mail laat weet word as hulle gewen het.

Hierdie post is 343 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,146,955 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinHasie, waar is jou hoed?