Feed The Wolf se kief nuwe track: Revelry Gone

In Kief musiek deur griffin

Donovan van Feed The Wolf het kom draai gooi hierso by 'n poesdeurmekaar Watkykjy HQ en hulle splinternuwe tune, Revelry Gone kom afdrop spesiaal vir die Watkykertjies se oortjies. Dis 'n fokken lekker tune en as daar 'n music video moet wees vir hierdie outjie, imagine ons perde, skelm Mexicans, mes gevegte en bar fights. Lekker vuil wille Weste gangster vibes. Gee hom 'n luister. Dis net hier beskikbaar. Laat ons weet wat jy skiem van die track. Jy kan net play druk hieronder, maar as jy die track smaak en wil download, hierso is hy for free (right click en "save as"): Revelry Gone

Feed The Wolf: Revelry Gone
Revelry Gone

feed the wolf

Die bra het sommer sy nuwe axe ook kom afshow. Hy roep die outjie "Visagie Jones". Dis 'n Fender Strat. 'n Mexican Lonestar. Nou weet julle ook watse guitar deel van die song uitgemaak het. As dit my guitar was, sou ek hom "Vleisdas Visagie" genoem het. Julle kan Feed The Wolf se Facebook page uitcheck: https://www.facebook.com/FTWFeedthewolf en hulle op Twitter volg: https://twitter.com/FTWfeedthewolf

feed the wolf kitaar

Hierdie post is 251 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,149,977 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinFeed The Wolf se kief nuwe track: Revelry Gone