Dis langnaweek, kom ons fokken duik!

In Dis naweek kom ons fokken duik! deur griffin4 Eiertjies

Nee ou, jy kan nie nogsteeds by die werk sit nie! Kom ons fokof sommer vroeg vandag. Daar is Watkykertjes wat mooi gevra het om vandag bietjie vroeër te tjaila. Hulle wil blykbaar gaan visvang en suip by Vaaldam.

Maar eers gou hierdie:

"Ek huil nie.. hierdie is trane van blydskap" tune Marco Mogable terwyl die kaneel sy sinusse opfok, hom van sy asem beroof en sy tande stain. As deeltydse  hip-hop artist het Marco gewoonlik baie kak om kwyt te raak, maar nie vandag nie. Kaneel kan enige iemand se smoel toemaak. Hierdie is deel van die "Make a record, break a record" vibe waarin jy R100k kan wen. Skiet oor na http://www.bioplus.co.za/ om te check wat om te doen.

Nodeloos om te sê, duik ons vandag met komplimente van BioPlus. Fokkit, ek weet darem nie of ek 'n hele bekvol cinnamon sal vreet nie. Dit brand die kak uit mens uit. Check hierdie chick in die US of fokken A ook uit. Sy fokken kak behoorlik af!

Dit daar gelaat, want dis naweek. 'n Langnaweek nonetheless en dis tyd om te fokken duik!

duike-met-paddavoete

Hierdie post is 109 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,345,821 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinDis langnaweek, kom ons fokken duik!

Comments

 1. Prof. Bokdrol

  Ek kan nie glo julle sit sulke onwelvoeglike prenkies hier neer terwyl julle weet Tannie Frost is in die omgewing nie – skande! En boonop is dit sleg vir my Calvinistiese sedes – vandat ek die meisies gister die eerste keer bespeur het weet ek net ek moet redelik fokken dringend vleeslike plesier beleef; ek kan sedertdien aan niks anders dink nie. Dis asof 'n onbedaarlike alomvattende jagsheid my oorrompel het, dit omvou my soos wat byvoorbeeld 'n nat wit T-shirt Salma Hayek se tiete sou omvou, as ek nou vinnig moet verduidelik. Alles lyk vir my suggestief – dit was bv. 'n moerse effort om vanoggend my tamatie en komkommerslaai vir brekfis te maak sonder om 'n boner te kry (o terloops, net om dit erger te maak is ek graswewenaar hierdie langnaaiweek, die beterhelfte kuier by familie terwyl ek moet graft. Ek dink darem Flamingo's se co-ords is nog iewers in die GPS…) Ek dog ek luister bietjie musiek om my aandag af te trek, toe kom ek op hierdie ou tune af (op my nuwe Krismis CD van die beterhelfte af) wat natuurlik fokkol gehelp het om my toestand te verlig. Daai bassline veral is sublime – gooi hom bietjie hard deur jou ultra-woofers. Hoe hard, vra jy? Maak soos die myners en gebruik 'n voëltjie as indicator – as die kanarie omkap onder in die myn weet jy daar's kak, as die bure se budgie 'n hartie kap en van sy stokkie afmoer dan is die volume net about reg: http://www.youtube.com/watch?v=XqOg-oFYh4o

 2. Vlaknaai

  Theo , dis die eerste ding wat ek ook gedink het ! Nee kyk , as jy darm jou zaber so van die een gladde genot na die volgende een skuif … My hart sal dit nie hou nie ! Ek sal letterlik om kom . 

Gooi Comment