Bittereinder – Kwaad Naas feat. Shane Durrant

In Kief musiek deur griffin10 Eiertjies

Hierdie post is 164 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,247,798 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinBittereinder – Kwaad Naas feat. Shane Durrant

Comments

 1. #1 Pisscatt

  Jong…. uhm…. fok… nee ek weetie ofek daarie laaikie !

 2. Beeg_H

  Bittereinder was een van die beste bands by Synergy 2012. Hulle het die skare mal gehad, en gaan nog ver kom.

 3. kommin knt

  jirre!! nou moet ek weer 2 pantera liedtjies luister om te kan herstel.

 4. louwhan

  baie geluk met die A in Engels en nogaals vir eerste taal.

 5. Derkie Putter

  fok… bra Jack Parrow gaan die brasse so sleg se, hulle gaat iewers in n hoekie sit en huil… Afrikaans is net groot genoeg vir een vaak gefokte retro rap bra-star wat kont…roversialiteit soos n yorkie op n pienk leiband rond sleep in n Danville partjie. presoonlik skiem ek hulle is nie naastenby sif gefok of gevaarlik genoeg om ons onderpresteerende jeug se aandag aan te gryp nie, EN daar is te min tiete in hulle vid. Jack vir president (van my local rolbal club)
  DP

 6. nrvs

  Het die novelty van nie-tradisionele afrikaanse musiek nie nou al genoeg shine verloor dat ons songs oor topics kan luister wat NIE oor afrikaans gaan nie? God ouens, julle taal/kultuur is nie 'n badge wat julle op ALLES hoef te plak nie.

 7. dona

  fok maar jille kan laster joh is j ooit gelowig aan die Here hy is foken belangriker as jul almel so wat as engels met n a gespel word hul het miskien bedoel vir dit en ja hulle is dalk kommin maar hul is beroemd en maak geld en hul lietjies is naai s maar as j niks naais te se het nie hou liewers juw bek

 8. Belhamel

  Prof, moet asb nie Dona se gekots lees nie jou oe en hart gaan brand. 
  Dona ek hoop vr jou part jy't mooi tiete anders gaan jy fokken nerens in die lewe kom nie. Bewys dit sommer. 

 9. HOT LIPS

  Manne manne ekke dink Dona het so bietjie verdwaal. Sy moet eerder n brief vir Mnet stuur want die fokkers gee om. AS JY WIL NEGATIEF WEES DONA DONA ASSEBLIEF VAN DIE AARBOL AF NE!!!!!!!!!!!!!! lees asseblief stadig want jy kan fokkol vinnig verstaan nie. Ons voel fokol oor jou standpunt.  So Dona van die aardbol af ne!!!!!!!!!!!!!!!
  Jirre lekker naai manne
  oor en uit xxxx

Gooi Comment