Twee nuwe tunes vir jou Sondag. Albert Frost en Tripjas.

In Kief musiek deur griffin3 Eiertjies

Ons het vir julle twee nuwe tunes om uit te check. Die eerste een is deur ons tjommie, Albert Frost en die song se naam is Television en dis 'n fokken lekker tune. Heavy Sondag vibes. Gryp sommer 'n glas wyn of 'n bier of 'n ding raak. Ons sal bietjie een of ander tyd met die bra sit en 'n koeldrankie drink en die volgende paar weke. Die man is amper 'n jaar lank flesvry:

Vir die tweede tune het ons nie 'n fokken idee wie die mense is nie, maar hulle het vir ons hierdie e-mail gestuur:

Haai daar watkykjy. Ek wil julle graag laat weet van my band, Tripjas, se musiekvideo "RapZondernaam" wat ons sopas vrygestel het.
Ek volg julle website als vir donkiejare en dink die watkykertjies sal nogals die video geniet. Gee hom asb n luister en as julle so voel, share hom asb op die site.

Hierdie post is 20 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,250,468 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinTwee nuwe tunes vir jou Sondag. Albert Frost en Tripjas.

Comments

 1. Belhammel

  Not too shabby Tripjas! Nogals befok. Julle dink aan baie goed ne? Al waaraan ek dink is tiete…

 2. GrootSeunBreeBors

  chap! ek het daai CD van mnr frost, nice tunes op die hele ding. Grif, as jy met hom chat, ootuig hom biekie om die die blues broers op te lok na transvaal vir 'n session of twee. hoekom moet die kapenaars altyd alles kry?
  die ander tune is nogals ok…kan my vereenselwig met die woorde..
   
  daarsy, my se is gese…..

 3. #1 Pisscatt

  Wel my fok, en fok my !!  Ek dink Tripjas se tune is BEFOK! ! Ons SOEK NOG !!!!!!!!!!!

Gooi Comment