Score hampers en meer met Versus Wines!

In Kompetisie deur griffin

Versus Wines like om mense se verskille te celebrate, want jy is mos 'n unieke sneeuflokkie. Elke ou het sy eie opinie oor wat dit ookal mag wees.VS Double Diamond Logo A4 Jy kry mense wat skiem Blackberrie is beter as iPhone, mense wat rock meer smaak as classic, mense wat skiem Movember is 'n klomp boktos en dan 'n hele rits fanboys – of dit nou V-dubs en Beamers of Crocs is.

Versus spoor mense aan om debat te gooi op hulle Facebook page oor enige iets waaroor hulle passionate is. Net deur jou opinie te lug kan jy score ook! Hulle gee 'n R2000 boek voucher of 'n e-reader weg op hulle Facebook page. Jy hang in elk geval elke dag bal op Facebook om te check of daai ex-cherrie van jou al gewig opgetel het en of daai ex-boyfriend van jou die geskeide heks van Endor begin date het sodat jy beter oor jouself kan voel. Jy kan net sowel vir jouself ietsie vir Krismis probeer wen.

But wait, there's more! Hulle het ook vir ons drie hampers gegee om hier op Watkykjy weg te gee. Ons kan net raai dat daar wyn in die secret hampers sal wees.

Dis heavy maklik. Ons celebrate sommer die verskille tussen Engels en Afrikaans. Jy moes al baiekeer iets verkeerd gelees het en geskiem het dit begin in Engels of maak aanvanklik nie sin nie. Check hierdie prentjie byvoorbeeld:

In Engels sou dit 'n diertjie wees wat jou wakker kraai. In Afrikaans sou jy daai diertjie op sy eie naam gegooi het en gebraai het:

watkykjy

Om die hampers te wen is maklik. Gaan like Versus Wines se Facebook page en tune ons van woorde wat dieselfde gespel word of wat dieselfde klink en verskillende betekenisse in Afrikaans en Engels het met 'n voorbeeld. Doen dit sommer in die comments. Hier is vir vir julle so paar voorbeelde:

"Want" –
Afrikaans: Ek gaan vir die kompetisie inskryf want ek smaak van wyn suip
Engels: I want to put a whole bottle of Versus down that whole in my face

"Tart" –
Afrikaans: Jy beter ophou om my so te tart oor by boeppens. Ek kan nie help ek smaak second helpings elke aand nie
Engels: That Sunette Bridges is a real tart!

"Skewer"
Afrikaans: Daai mannetjie is toe heelwat skewer as wat ons aanvanklik vermoed het.
Engels: I will give my left nut to have some meat on a skewer now.

Daar is honderde sulke voorbeelde. Check waarmee jy kan opkom. Jy het tyd tot 7 Desember om saam te speel en die drie beste antwoorde in die comments section sal elk 'n Versus Wine hamper score.

Hierdie post is 147 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,153,759 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinScore hampers en meer met Versus Wines!