Dis reg, ons review Justin Bieber se ‘Believe’ album

In Watkykjy Reviews deur Zirkie13 Eiertjies

Justin Bieber is 'n agtienjarige meisie van Kanada. Sy is gebore in in negentien-vier-en-negentig en is in 2008 op die rype ouderdom van 14 jaar oud ontdek na haar persoonlike Youtubebieber derp videos waar sy opnames van bekende R&B liedjies gemaak het, derduisende views begin kry het. 

En met goeie rede. Justin Bieber is een talentvolle meisie! Al sewe die snitte op haar eerste EP, November 2009 se My World, het verskyn op die Billboard 100 lys. En toe sy vier maande later haar regte vollengte debuut vrystel, verbeeldingryk ge-titel MyWorld 2.0, was haar status as een van die jongste, helderste sterre in ons vermaaklikheidslandskap verseker. So dis met groot afwagting en opgewondenheid dat ek die voorreg gekry het om haar nuutste album, Believe, te review vir Watkykjy. En dit is so verfrissend om vir 'n slag oordentlike, volwasse populêre musiek te kan resenseer in plaas van die hipster kak wat ons gewoonlik hier rond kry.

haar mejesteit justin bieberSo met al die sukses en reklame van die afgelope paar jaar, die konsertfilms in drie dimensies, die kersfeesalbum en die Grammy toekennings, die gaskunstenaarverskynings op Saturday Night Live en Ellen DeGeneres wat vir jou soos 'n “ma” is, is dit moeilik om te onthou dat Justin Bieber nou eers wettiglik sou kon bestuur in Suid-Afrika en nog steeds nie wetteglik bier kan koop in Amerika nie, al is sy nou 'n miljoenêr 'n paar keer oor. 

Daai geld kan ongelukkig nie geluk koop nie, soos bewys word deur Bieber se onlangse skeiding van haar meisie Selena Gomez. Dit kan 'n moeilike gebeurtenis wees in enige tiener se lewe, so einde van 'n verhouding, en veral as jy so 'n populêre en bekende figuur soos Bieber is. Dit is van toepassing omdat Bieber se verhouding met Gomez verskyn in van die lirieke op die liedjie Beauty & a Beat feat. Nicki Minaj. In die liedjie sing Minaj (wie nog altyd 'n kranige woordsmit was( die volgende lirieke: “Justin Bieber, you know I’m a hit ’em with the ether, buns out, wiener, but I gotta keep an eye out for Selena.”  Soos my een vriendin gesê het, “totes embarrassing! Lol!”. Maar dit is seker een van die gevare daarvan om 'n multi-miljoenêr, tiener pop sensasie te wees. 

Soms raak ek sommer naar van die bekommernis oor Justin Bieber. Haar lig skyn soveel helderder, soos 'n kers wat aan altwee kante brand. Maar as jy dubbel so helder skyn, kan jy twee keer so vinnig uitbrand. 

Na ek aandagtig na Believe geluister het, is ek egter oortuig daarvan dat Justin Bieber presies weet wat sy doen. Die album is propvol van die harder, meer dans-georienteerde klanke wat deesdae so in aanvraag is. Daar is weereens die crème de la crème van gaskunstenaars, soos voorgenoemde Nicky Minaj, Ludacris, Drake, en Big Sean. Die produksie is letterlik die beste wat geld kan koop en op snitte soos Slanges, You Love Me en Die In Your Arms is dit onmoontlik om nie saam te beweeg nie as jy daarna luister nie. Soos die mega-treffer Baby voor hulle, sal hierdie liedjies soos 'n infeksie in jou brein gaan vassit, en nooit weer laat gaan nie. Amper soos kanker. Maar 'n cool kanker, waarop jy kan sokkie.

Die hoeveelheid haat wat die internet op Justin Bieber ophoop is eintlik heeltemal onvanpas. Met Believe, en die sukses daarvan na vrystelling kan mens waarlik sê dat Justin Bieber die hoogste punt in populêre musiek bereik het en dat sy alles verteenwoordig waarvoor daardie industrie staan. Sy werk haar gat af, en sy is eerlikwaar geseënd met talente wat sy ten volle benut. En tog sê mense nog steeds aaklige goed oor haar, soos byvoorbeeld dat sy die Antichris is. 

Daai grappe is nou al regtig holrug gery.

Almal weet inelkgeval die Antichris is 'n man.

justin-bieber believe

Hierdie post is 158 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,248,791 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
ZirkieDis reg, ons review Justin Bieber se ‘Believe’ album

Comments

 1. Poeskoppie

  "Amper soos kanker. Maar 'n cool kanker, waarop jy kan sokkie."

  Ouens, julle het sopad my snol geskeur. Thanks hoor.

 2. Prof. Bokdrol

  Fok, as hy kots van sy eie musiek hoe moet die res van ons voel…en ja, so het hulle een vir een, na eens heftige ontkenning, oor die jare uit die closet uit gebliksem: Freddie Mercury, Elton John, George Michael, Ricky Martin, John Travolta – ek wonder of Tom Cruise in my leeftyd nog van sy high heels gaan afmoer in die openbaar. Wie wil my 'n kas brannas wed Justine Bieber gaan een of ander tyd ook uit die kas uit poes in 'n moerse wolk makeup? Nie dat dit 'n issue is nie, ek is easy met mense se voorkeure en godsdiens en politiek en so aan, dis net hoe langer sy in 'n lesbiese verhouding is hoe meer van 'n doos gaan sy lyk as sy die dag wel erken sy laaik eintlik wortels en nie mossels nie. Maar what the fuck, dit gaan geen verskil maak aan die kak wat Justine sing nie…en ek gee nie 'n fok om hoeveel zak sy gemaak het nie, voor iemand weer met daai kak vorendag kom; al wat dit wys is hoeveel teenagers (en ouers) met jellie vir breins daar op die planeet is. O ja en moerse nice review, so terloops – ek dog ek kan 'n sarkatiese poes wees as ek die dag tyd het, maar skielik voel ek nou soos 'n totale amateur.

 3. Anos

  Jy het vergeet om die mense te vertel van die haar skeer storie… #boldforbeiber. Daai Beliebers sal enige iets vir doen hulle godin.

 4. Dirk Diggler Diktros

  So-ja.  Nou al siek.  Lady gaga het vier keer gekots en n koringkriek gekraam.   Justine is nou al oggendsiek… DDD

 5. #1 Pisscatt

  O kotz !!!!!!!!!!!  FOK!   Hoe de POES kan mense wat sulke ABSOLUTE tos geraas maak so fokken baie van dit verkoop kry?  Fokken oorlat fokken dom braindood amerikaners 300 miljoen is en hulle sal ENIGE kak koop….. sug !!!  Die wereld is nie meer lekker nie….

 6. Kont Krummel

  Jinne maats,nog nooit die klein Bieber kont ge-like nie. Was seker hy sou meer gwhap as ekke score, al die girls gly mos van hulle stoele af as hulle hom sien. Maar nou dat sy onder verdenking is, en binne-kort uit die kas gaan poes, kan ek rustig gaan slaap vannaand!

 7. Karel Katskiet

  Ek vreet eerder bergiekots wat in die son gebak het, voordat ek n Bieber cd koop.

 8. Kattewales

  Bieber se CDs kos steeds meer as Jurie se R5 specials by Musica!  Die jongklomp is blykbaar nog meer breindood as Welkom myners!

 9. pkr

  Walaaaa Justin Peepee is n kotsende kers wat brand val altwee kante af. Beste Cd review wat ek al gelees het. Ek wil dit sommer Down load net om kwaad te raak en te cringe.
  @ PRof Bok drol: Skerp….

 10. GomPou

  Hier is 'n yslike denkbeeldige dilemma… Koop mens n Turd Darren CD of Justine Bieber se stront?
  Ons wereld is n siek plek

Gooi Comment