Afrikanertannie gooi haar kak uit die cot uit oor Lady Gaga

In Fokken Zef Videos deur griffin59 Eiertjies

Lady Gaga is nie almal se cup of tea nie. In fact haar musiek is net pleinweg 'n pot krummelkak maar check, dis hoekom meeste van ons arms het – om die volume af te draai as dit oor die radio speel.

Hierdie antie bekak haarself en gaan lees allerhande duiwelse boodskappe in die musiek in. Ons vermoed sy probeer net in Rodney Seal se jeanpant kom. Laat maar gerus weet as jy dit verder as 'n minuut kon maak. Die jirre weet, daar is nie hoop vir mense wat binne-in eiertjies leef nie. Behalwe vir dit, laat haar kleresmaak en haarstyl ook nie veel te wense oor nie en dit lyk asof die video editing gedoen is met 'n skoendoos, 'n handsaag en 'n teerpaal…

(shot, al 100 van julle wat hierdie submit het)

Hierdie post is 276 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,275,067 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinAfrikanertannie gooi haar kak uit die cot uit oor Lady Gaga

Comments

 1. Joe

  Stem saam Prof. En wat defok is 'geestesrehellum'? Het sy probeer om die Engelse woord 'realm' te verafrikaans?

 2. Vuilkak

  Ek vermoed sy kort piel. Ordentlik en behoorlik. God maar sy's uptight!

 3. BOOMSLANG

  Jirre jissis got!!! Hierdie tannie kort n skop op haar geestespoes!

 4. mary joe

  Proffie B, ek love jou taalgebruik en redenasievermoë!

 5. Tertius

  Ek het omtrent so twee minute uitgehou met hierdie kak, toe stop ek dit. Kyk, ek hou niks van gaga se pot snot nie, maar hierdie ou tannie met haar bleeksiel ek-is-so-fokken-heilig tipe houding irriteer die kak uit my uit. Hierdie tipe mense grawe gewoonlik die duiwel agter elke bos uit…en diep, diep in hulle ou patetiese hartjies het hulle eintlik 'n GROOT bewondering vir die duiwel…

 6. Prof. Bokdrol

  Ag dankie Mary-Joe, moerse nice van jou…as wederkerige blyk van waardering sal ons almal hier dit hoogs op prys stel as jy 'n prenkie van jou tiete na Griff se kant toe sal gooi?

 7. gigi

  nee fok, hierdie vrou behoort aan 'n kult! en wat de fok is YHWH??? en dan basically se sy dat jesus is gebore in 'n satanistiese maand? kult. definitief 'n kult . . . I am in laaff wiff Judas. jisis hierdie vrou is ge"brainwashing" deur al hierdie kak!!

 8. Brakkie

  watse pot app kak !
  luister as Hello Kitty – of kom ons maak dit reg HELL-o Kitty dan so satanisties is – is julle almal sataniste – tannie jy ingeslyut want baie jare terug was die eerste rekenaar boodskap 'Hello World' – o fok ! HELL-o World en die aantie op die movie krap die hele tyd op haar laptop – stuur sy ook vir haar maatjie satan e-pos op haar HELL-o world kompeuter ?
  Sal iemand vir haar JuJu of Pres Stortkop se nommers gee dan kan hulle almal saam kak praat…

 9. Bosotter

  Hello! O fok! Daar gaan ek hel toe, en almal wat dit gelees het ook!!!!
  WDFF??? Die tannie het dit nou behoorlik verloor! Kyk, alles is van die duiwel en alles is kak en die wereld is 'n fokkop en kinders luister nie en ANC is nogsteeds aan bewind en Wittes raak al hoe luier en en en… Ek het so halfpad gekom toe vomeer ek bo-op myself! Ja, nee, kyk… Red nou 'n fokken nasie! Ek het nogal al die remixes op youtube geniet! Fok, DIT was nou snaaks!!!!
  Vinnige lessie vir die kindertjies wat nie opgelet het nie: YHWH is die Herbreeuse god. So ook is Yeshua (nie Josua die rigter nie) maar die Hebreeuse manier om Jesus te skryf. Okay? Okay! Maar is Hebreeus nie die taal wat die Jode gebruik nie? Mooi Jannie, sterriekie vir jou!!! Maar hulle glo dan nie is Jesus nie? Fok, Jannie, graad 9 toe met jou!!!
  Effe deurmekaar antie… O, ja, Die hele ding van die maan en hoe die"christelike" feesdae is blah-blah-blah… Dis Paganisties tannie (Paganism, van die Pagans – fokken google dit!!) sal jouself miskien tot nuwe insigte bring…

Gooi Comment