Watkykjy nuus round-up. Week 42.

In Wat is nuus? deur griffin24 Eiertjies

Groot pryse vir klein piele
Denmark is een van die kleinste lande op aarde, so dis te verstane dat hulle 'n kompetisie sal hou vir ouens met klein piele. 'n Erotic website het besluit die kompetisie te run waarin twee ouens met die kleinste trille elk 'n nuwe iPhone kan wen. Hierdie volg kort op die hakke van 'n vorige kompetisie waarin 'n prys  weggegee is vir die "mooiste" piel.

Om deel te neem moet die mans 'n foto snap van sy erekte slangetjie langs 'n maatband en vir hulle stuur. Daar is ook 'n tweede en derde plek, en hoe groter die piel, hoe groter die prys, smaak dit my – tweede en derde plek kry elk 'n iPad. Entries sluit blykbaar 31 Januarie 2013 maar die website het reeds gekak. Vermoedlik omdat hulle oorweldig is deur inskrywings van Suid-Afrika van BMW owners met vanity plates… – Singlesex.dk

'n Ring virre spin
'n Stoutgat veertienjarige laitie in Duitsland het dertigduisend Rand van sy mamma se jewelery gesteel. Die klein kak het die jewels gepawn vir omtrent 'n tiende van die waarde om 'n trippie vir hom en sy tjommie te organise om hoere te gaan pomp. Moerse gaaf van hom om sy buddy te stick virre naai, maar hulle is uitgevang en mamma het 'n saak van diefstal teen haar laitie oopgemaak. In Duitsland is prostitusie nie teen die wet nie en mens kan na hartelus hoere roer, maar jy moet ten minste agtien jaar oud wees… – IOL

Kyk hoe kyk hy vir my
'n Moerse oogbal het verlede week op 'n strand in Florida uitgespoel en soos stupitte Amerikaners maar is, het hulle heavy begin panic. As jy skeef kak daar is dit "zombie apocalypse" voor en agter. Die oog (wat steeds bloederig was) is deur 'n ene Mr Covacci opgetel waarna hy dit huistoe geneem het en in sy fridge gesit het voor hy die polisie gebel het. Imagine daai conversation:
Mr Covacci: "Hello, is dit die polisie?"
Polisie: "Goeiemore, ja dit is. Waarmee kan ons vandag help?"poesgroot oog
Mr Covacci: "Ek het 'n moerse fokken oog op die beach opgetel. Dis so groot soos my twee handpalms, dis vol bloed en dit ruik soos poes."
Polisie: "Meneer, waar is die oog tans?"
Mr Covacci: "Dis in my fridge, reg langs my ice lollies en frozen pizza bases."
Polisie: "Moenie 'n vinger roer nie, ons is nou daar."

As jy na die foto van die oog kyk, wat sou jy reken is die eienaar van die oog? My eerste thought was "giant squid". Die regte antwoord is 'n swaardvis. Hulle oë is so poesgroot omdat hulle vir prooi soek in dieptes van tot en met seshonderd meter. Dis verder as wat jy kan hardloop na een sigaret… – The Independant

Dit gee mens 'n pisgril
Hierdie kon net sowel buite Loftus gebeur het voor 'n Bulle match terwyl die marabse met die blou pense braai en suip. In Amerika hou die mense tailgate parties voor NFL matches waar hulle ook suip en braai voor groot matches. Soos met enige groepering van vet, dronk mense sal daar ook dares uitkom. "Hey, Piet! Ek gee jou R50 as jy jou hemp uittrek en oor die pad hardloop na daai poliesvan toe!". In Cleveland het 'n ou sy kop in 'n emmer vol pis gedruk vir $450. Dis ongeveer R4000. Om jou kop 'n emmer vol vreemde mense se pis te druk. As hy dit kan doen, sal hy sweerlik sy tjommie se piel ook afsuig in die middel van 'n rugbyveld.


Hierdie post is 217 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,250,557 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinWatkykjy nuus round-up. Week 42.

Comments

 1. Jim

  As ek geweet het van daai mooiste piel kompitisie sou ek hom defnitief gewen het

 2. Baas Koos

  Ja Sure ou Jim, jy is verseker weer een van daai klein fokkertjies met die small dick sindroom. Die kleinste middelslag skewe pielietjie wat nie eers reguit kan pis nie. Nou wil jy jouself hier kom promote. Shame

 3. Belhammel

  Ag fokof Koos jou suur kont!
  As Jim se pieletjie vir hom mooi is en lekker naai is dit al wat saakmaak.

 4. Jim

  Koos, jy moet so bietjie hoor of hulle nie 'n kompetisie vir domste poes het nie, want jy sal hom sommer lag lag wen

 5. Baas Koos

  Ja nee ou belhammel, so kom julle uit. As die ouens eers so vededig dan is hy seker die wenner aan die kant met nog n kleiner piel. Moenie sleg voel nie jy kan ook lekker kry vir jouself maar fok weet die arme vrou wat aan jou ontvang kant staan  Dis haar wat ek daagliks Lekker naai met n REGTE Piel. Dis die lekker deel van Single wees. Ek spyker jou cherrie met n regte piel.. Cheers Fokker.

 6. Prof. Bokdrol

  Hey, Baas Doos…this may come as a surprise, maar jou niggietjie uit Delmas wat jy in alle waarskynlikheid spyker se persepsie van "groot" is op 12 seker nog bietjie onderontwikkeld (net soos jou social graces en jou fokken afskuwelike taalversorging) so moenounie te veel waarde aan haar opinine heg nie – sy weet mos vir elke sentimeter wat sy vir jou bylieg oor jou piel-size kry sy twee Wilson's Toffees en 'n lollipop? Sjym, sy moes seker fokken hard lieg vir haar 6 toffies en 3 lollipops…

 7. Jim

  Ai ou Koos.  Jy's veels te geinteresseerd in ander manne se piele.  Die enigste cherries wat jy bykom is heel moontlik net mev. Palm en haar 5 dogters. 
  Wat ek wel glo is dat jy single is.  Kannie anders as jy so doos is nie.

 8. Baas Koos

  Eisssshhhh, Sorry Ouens van Belhammel tot by proffie, wil net se Sooo Sorry ouens.
  Ek sal nie weer nie, het nog nooit geweet daar is so baie klein piele daar buite nie, en ook baie jammer as ek dalk een van julle se susters of girls plesier verskaf het. So dis nou oor en verby, kyk voretoe die lewe gaan aan. Dankie Ouens

 9. Belhammel

  Kosie,
   
  Jou ma staan aan my ontvangkant. Ek het nie besef jy is so erg oor haar dat jy self daai "asemrowende regte piel" van jou in haar druk nie. Dis dan seker hoekom ek nie kante raak nie… 
   
  Groete,
   
  Pappa Belhammel

 10. Prof. Bokdrol

  Baas Doos, jy het seker ook nie geweet jou ma like om ge-assjab te word op 'n bar counter nie – gaan vra maar bietjie rond in enige bar in Brakpan op 'n payday-naweek, sy is 'n legend in daai valley…

 11. JagsJannie

  Fokken befokte "piele-fight" hierbo. Regte "who-naai-who and what vibes" tipe. Kom aan manne, VIRSEKER is daar beter onderwerpe om te bespreek of oor te kibbel. Soos byvoorbeeld drank, doos en dagga! Fok!

 12. JagsJannie

  O, en Prof, ek's oortuig dat Baas Koos nie die somme kan maak en by 3 sentimeter uitkom nie. O fok, nou gee ek die antwoord weg!

 13. Belhammel

  Jannie, moenie die ou gunsteling, regte boere-meisie tiete vergeet nie. Ai waar is die dae toe Riana, Nice boobies, Foxy en daai giftigge katte ons so bederf het… My "klein ou pieletjie" staan sommer al klaar halfmas net aan die blote gedagte. Al 42 toffies en 21 lollipops van hom.

 14. Belhammel

  Jong Riana-met-die-asemrowende-tiete, hier is eintlik n hele stoet teenwoordig. Afhangende van waarheen die ruiters uitgenooi word saal hulle dan die geskikste perde op. Ek reken egter elke perd het sy plekkie in die son en in sy kampie – vanaf die Shetland Ponie tot die ou Groot Boere Trekperd. Solank elke perd net sy beste gee. Ek het nou seker nie die grootste perd in die kamp nie, (darm ook nie n speelgoedperdjie nie) maar myne is nogals mooi en sy werksvermoe is van uitstaande gehalte. Nes jou tiete. Soos die Soutpiele se: "Horses for courses!"

 15. Jags Jannie

  Riana, maak ons dag en se jy’t van daai gelulkige etter ontsla geraak. Seblief! Hy kan als nie net vir homself wil toe eien nie. Dis fokken onvergeeflik!

 16. Jags Jannie

  Ou Bellies, jy’s so reg. veral FR se beskeie bydrae na die oorspronklike boobies prys beding was. Kom hierdie handperdjie nou orent

 17. riana-met-die-tiete

  Lol ek is tussen satsies julle. Hy wou my nie gehad het nie, nou's ek terug in die kaap, maar nou lyk dit my wil hy my terughe, so ek mag dalk weer teruggaan. Tot dan weet ek nie

 18. JagsJannie

  Stasies se jy! Fok hom sou ek se want hy weet nie wat hy gaan mis nie nou hou hy jou aan 'n lyn. Fokkit stuur hom in sy moer en stuur vir ons nog van daai mooi "outjies". Groot-se-fokken-blief!

 19. Belhammel

  Fok hom Riana. Noem hy homself ook baas? Ek is DOODSEKER daar is baie manne wat graag met daai stel van jou wil speel. 

 20. Dirk Diggler Diktros

  Kosie Dosie, ek verstaan jou dilemma my onderontwikkelde vrind, jou erogene zone het nooit verder as die anale fase – dws, 4-6 jr ontwikkel nie.  Dis hoekom jy nog n verwarde kussingbyter en komposgrouer is.  Dus is dit vir jou kompleks om die wereld van die heteroseksueele te verstaan en dienooreenkomstig te redeneer.  Groot konsep vir n kleinerige intellek, maar ek se altyd waar daar asem is, is daar hoop.  In jou geval dalk mishoop, maar ek wens jou alle spoedige herstel van die kringspier en beterskap toe.  Vasbyt – veral daai gansveer outjie!!  DDD

 21. Prof. Bokdrol

  Riana! Wel as jy 'n stasie is glo ek tussen 'n paar van ons hier rond kan ons 'n trein organize om daar verby te kom…fokkit, my bynaam is nie verniet "Oom Lokomotief" nie.

Gooi Comment