Watkykjy nuus round-up. Week 40.

In Wat is nuus? deur griffin

Weggooi brak travel die aardbol
Seker so drie jaar terug het Carte Blanche 'n storie gedoen oor Joanne Lefson, 'n Suid-Arfikaanse chick, wat besluit het om die aarde plat te travel met haar brak, Oscar. Sy't die pavement special 'n dag voor hulle hom by 'n shelter sou uitsit gered en dit het haar inspire om awareness te raise vir homeless honde. Sover het sy en haar 10-jarige tjommie vyf konntinente besoek wat meer as dertig lande insluit – 'n afstand van min of meer 150000 kilometer. Met hulle laaste adventure het hulle oor die Grand Canyon gevlieg in 'n helikopter. Die hele storie word ironies ge-fund deur Joanne se verkoop van haar huis, so hulle altwee is homeless. – World Woof Tour

wonderwoef

Naai jou bank
Hello Wisconsin!
Van weggooi honde na weggooi meubels. 'n Werfetter is ge-arresteer nadat 'n cop hom gesien banknaai het. Die ou het blykbaar sommer so op straat sy piel tussen twee kussings van die couch ingewurm en begin naai vir 'n vale. Dit is onseker of die man 'n deposito by die bank gelos het want hy't weggehardloop maar is eventually gevang en by die hotel waar hy werk ge-arresteer. Hy gaan fokken hard moet werk om sy vriende en sy familie se vertroue terug te wen en dis unlikely dat mense hom sommer gaan oornooi om sport by hulle te kom kyk. As 'n ou jou couch naai terwyl jy 'n putty gaan druk, sal hy net sowel sy piel aan jou gordyne ook afvee. Kyk hoe lyk die fokken sif naai! – Smoking Gun

sif naai

Vroteas se kanse hang van Aus se wen af
Ons hou vandag se nuus kort want daar is 'n fokken belangrike krieket match aan die gang. Aus is besig om teen Pakistan te baklei en hulle het nodig om die match te wen sodat die Vrottes ook 'n kans het om te advance in die Super 8's. Aus is tans besig om 'n score van 150 te chase. Sou hulle wen, moet die SA span India beat met at least 3 runs en 'n score van meer as 160. Andersins moet hulle maar die tassies pak en terugkom huistoe. Dis fokken kak om vir die Aussies te skree, maar ons moet maar vandag ons trots sluk en dit doen…

Om op te maak vir die lack of interest vandag, sit ons vir julle 'n fototjie neer van boude. Mooi boude. Superboude.

super-boude

Hierdie post is 105 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,153,798 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinWatkykjy nuus round-up. Week 40.