Suig my semi!

In Sport deur Kaptein Kortbroek21 Eiertjies

Hierdie poppies wat so ronddans op Ganglam style tunes by die krieket gee my soms 'n semi. Daai girls wat lyf swaai langs die rugbyveld het krieket ipl cheerleadersdieselfde effek, hoewel ek moet bieg dat daai poppies wat voor die Sharks jol kanne wys, my semi in 'n ware Jacob regop transform.

Saterdag looi die semis in die Coke Blik en Shark tank en as jy my prediction laasweek gelees het sal jy weet – dit was fokken genius pappa!

Ek's semi pissed-off dat die Kwaste nie die naweek jol nie. Hulle was solid die hele jaar en as daar so paar ekstra breinselle in Durban was sou hulle laasweek die diamantmanne laat wen het om die Bulls uit die prentjie te hou.

At least jol hulle nie teen die Kings nie. Fokkit Cheetahs, die boerevoorvaders is seker de bliksem in en gaan waarskynlik 'n aap kak as hulle nie die manne van die Oos-Kaap kan klop nie. Highly unlikely, maar daar het beslis al weirder dinge in rugby gebeur. Vat die feit dat Pat Lambie sy 2 minute noodles kon gaar maak in die tyd wat hy vir die Bokke gejol het.

Op daai punt, Morras teen Lambie in 'n high pressure game gee my ook 'n semi, maar voor ek my kristal bal uitruk wil ek net van die geleentheid gebruik maak om vir ons Boksburg breker, Johnny Deysel geluk te wens met sy 50ste game. Gooi rooi, grote! Brapkpan, Springs, Benoni en Nigel is fokken trots op jou!

Raaaaaait.

Semi 1
Sharks v Bulle
Opsomming: Dit was deur die Currie Cup seisoen 'n fokken fees om die Blou Nulle kak te byt. Loftus se gras was jarre laas so groen en let's face it, 'n Bulspan wat verloor sorg vir baie meer horings as een wat gatskop. Almal like mos as hulle shots vat. Die spelers het ook hulle fare share hatemail gelees die seisoen en weens al hierdie faktore kan hulle dalk net highly motivated wees om die Kwa uit Kwa-Zulu uit te slet Saterdag. Kyk, die Sharks het al die firepower om die golf tot in die final te ry. Ek worry egter oor pissed-off brasse van Snor City wat al heel jaar gemok word.
Voorspelling: Kom ons hoop dit hou vir vyf minute op reen in Durbs en daar word actually rugby gejol. Dan, sodra my semi weens daai Sharks Streakers gesettle het, behoort die haaie binne die eerste drie minute die obvious Bulls game plan uit te figure en met hulle solid ball skills behoorlik kole gooi. Verloor hulle die "confrontational battle" is hulle moertoe en gaan die beste Bokke wat hulle op die bench het sukkel om dinge te salvage. Morras het die hardste onder die critics deurgeloop en behoort die game in die 76ste minuut vir sy span met 'n dropgoal te wen. Bulls met 2 en 'n PK vir flavour.

Semi 2
Leeus v Province
Opsomming: Dalk is dit net die kak weer in die Kaap, maar daar is beslis iets aan die broei daar aan die voet van Tafelberg. Province lyk alweer soos 'n span wat die koppie kan lig en donner, dalk verdien hulle bietjie geluk vir 'n change. Ongelukkig jol Elton en Taute nog vir die Lions (vir nou) so daai semi wat die Kapenaars mee rondloop kan dalk net in 'n slapstok verander. Ai, ek weet van talle Province fans wat ander planne vir Saterdagaand gemaak het. Melt Sieberhagen is een – hy record sommer sy live stand-up show  in Pretoria want fok weet die man kan nie permanent met 'n semi rondloop nie. As jy 'n Province fan in Pretoria is – gaan check eerder sy show. At least is jou trane dan tears of joy.
Voorspelling: Lions looi hom met so 12 punte. Dink bietjie daaroor – dis dalk een van hulle laaste games teen die grootseuns in 'n baie lang tyd. Laasjaar het almal getune dit was vir hulle maklik om te wen omdat die Bokke oorsee rondgefok het. Well, die Bokke is terug so dis tyd om te check of daar ballas in Jozi is.

Daarsy

My voorspelling vir die final – Leeus v Bulle

En terloops as jy deur al my kak gelees het verdien jy om hierdie stukkie solid gold te hoor:

Butch James was so ietwat befok na laasweek se game teen die Bulle. Een van hulle spelers het hom 'n kont genoem in die game omdat hy "perongeluk" in hom vas gehardloop het.
Hy vertel toe die storie vir so paar media manne na die game – minwetende meeste van die persmanne se recorders al aan was. My chommie het die vir my gemail, want sy koerant wou nie dat hulle die woord kont gebuik nie. Konte.
Enjoy

Butch James:
Butch James
 

Hierdie post is 226 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,336,852 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Kaptein KortbroekSuig my semi!

Comments

 1. SlimJannie

  Beste Kaptein Kortbroek
  Jou kristalbal laat dink my meer aan `n krieketbal wat wide geboul word. Jy is moertoe uit hierdie week. Problems met so 11 punte, en die Shaaaaks met 4. Problems wen dan die Currie Cup vir die eerste keer in verewig, en ek kan my Koei vriende se moer vloek vir die res van die jaar.
  Groete,
  Slimjannie
   

 2. Evert

  WP met 10, Bulle met 5.
  Final op Nuweland. Die Currie Cup kom weer!!!!!!
  'n Sakkie droe bokkoms en 'n samoosa,
  'n serp en 'n hoedjie met 'n rooi Disa.
  'n Pakkie peanuts, biltong en 'n muskadel,
  my kussingtjie is oorgetrek met Springbokvel.

 3. Belhammel

  Daar struikel KK in die pylvak. Ek hoop so.
  Province met n los 17. Die ander een is knife edge shit. Ek hoop maar vir n Sharkie wen want die bulle is poeste. Sharks met 9.

 4. Prof. Bokdrol

  Ag jammer ek antwoord nou eers, was bietjie besig – jy sien, ek is mos 'n moerse entoesiastiese amateur chef en ek probeer 'n nuwe resep uit vanoggend wat ek op die Internet opgespoor het: Captain Hindsight se famous Humble Pie. Dit gaan veral goed saam met bier, brannas, rugby en Currie Cup semi's (nee fok man, soos in game, nie soos in halwe pielstyf nie) en dis soos daai driedag-oue samoosas wat so onder die warm ligte lê by die local kêffie: dit lyk moerse lekker, maar as jy dit actually moet eet is dit hondkak (in fact, almal wat dit al geëet het sê Captain Hindsight se Humble Pie smaak genuine soos hondekak.) In elk geval, dis 'n moerse complicated resep en dit vat so 12 ure om te bak, so dit sal gaar wees vanaand sometime na die 2de game (darem nie heeltemal so gaar soos die gemiddelde rakbie supporter teen daai tyd nie.) Plaas maar solank julle bestellings; dis nie almal se smaak nie, maar één van julle lot hierso bo gaan dit vir-fokken-seker eet vir brekfis môreoggend…

 5. Belhammel

  Fokkit Prof, hoe water KK se bek nou vir daai paai.

 6. Prof. Bokdrol

  Belhamel ek weet nog nie vir wie gaan ek 'n vet sny van hom opskep môre nie, maar dit gaan sure as fuck nie Captain Hindsight wees nie!

 7. Belhammel

  Prof my maat. Wees die blaar genadig en bedien daai paai aan KK met n borslap en so 4 rennies vir flavour. Die Sharks maak mooi. Ek hoop net nie ek kry die ander helfte van daai fokken paai nie. Go WP!!!!

 8. griffin

  Die Sharks het fokken goeie rugby gespeel, alhoewel hulle die enigste team was om op te daag vir die match. Elke fokken move was verdedig. Nie een drie is weggegee nie. Nie eers in die laaste 5 minute toe dit fokol saak gemaak het nie. Hulle was ge-gear vir die game. Kom ons hoop die Lions naai vir Province pap.

 9. Prof. Bokdrol

  Eeeeennnnnnn PING!!! maak die oond se timer om aan te kondig Captain Hindsight se Humble Pie is gaar. Gods, die enigste ding gaarder as dit in hierdie huis vanaand is ek en Dr. Onk (hic…) nadat ons die Sharks game gevier het – OK steeds besig is om te vier. In fact, ek is in so 'n goeie bui, ek het daai paai maar weggegee vir die trolley-pusher wat altyd hier verbykom – ou Korties, ons sal jou maar die klein indiskresie van hierdie post vergewe en jou verwys na jou oorspronklike voorspelling van 'n week gelede:
  http://www.watkykjy.co.za/2012/10/laaities-pomp-steroids-nie-chicks-nie

 10. griffin

  Die beste manier om humble pie te vreet, is saam met twee groot lepels kak. Menskak. En ‘n teelepel roomys om die kak mee af te wurg saam met die humble pie. Ek fokken haat daai Jantjies nou nogal erg.

 11. Prof. Bokdrol

  Die Lions het daai game in the bag gehad. As Jantjies soveel tyd op die oefenveld spandeer soos in die fokken haarsalon het die finals anders gelyk…
  Hey, mens moet "out of the box" dink in kak tye vir bietjie goeie nuus: na gister se "soen jou suster" score van 18-18 tussen die Swart Skaapfokkers en die Geel Skaapfokkers is NZ se droom van 'n nuwe rekord so in sy poes in soos Jantjies se skopstatistiek: die Bokke hou steeds die gesamentlike rekord van 17 games in 'n ry. Kom ons klap 'n dop daarop!

 12. Gants

  Hoe ka een mens so verkeerd Predict, guess die bulle koni dai kont ref meer bribe nie ,to blaas hy shark, ook een kak display van reffing

 13. Altydreg

  Dis GANGNAM style jou dom poes nie Ganglam nie. My fok

 14. Prof. Bokdrol

  Behalwe as mens dit regkry om twee kommas, vier aanhalingstekens, ses hoofletters en 'n punt in een kort en bondige comment op te fok, natuurlik…maar moenie worrie nie, jou uitmuntende spelling van "Gangnam" maak seker iewers in 'n parallel universe op daarvoor…

 15. Lucky Luke

  Wie worry nou anyway wat de fok Butch James se? Plaas die ou hom bliksem en dan verduidelik hoe om te tekkel met jou arms om 'n man se middellyf, soos jy geleer word op skool. Butch is mos die hoogvat koning, hy wil almal vry. Sleg kak.

 16. Lucky Luke

  Wie worry nou anyway wat de fok Butch James se? Plaas die ou hom bliksem en dan verduidelik hoe om te tekkel met jou arms om 'n man se middellyf, soos jy geleer word op skool. Butch is mos die hoogvat koning, hy wil almal vry. Sleg kak. 

 17. Dirk Diggler Diktros

  Butch en Elton is gatgabbas.  Dis hoekom coach Motch dit gelose het….DDD

Gooi Comment