Sondag. Skêre met skietgoed.

In Skêre met skietgoed deur griffin

Dis 'n totale versinsel. Dis 'n fokken leuen. Daar is glad nie skêre met skietgoed op hierdie mildelike Sondag nie. Die rugby was gister so kak gewees dat ons onsself aan drank oor gegee het. Whiskey om meer spesifiek te wees. Toe raak ons gesmet. En neem foto's…

Jammer vir die ongerief so op die Sabbat. Dis al klaar erg genoeg dat julle na Carte Blanche ook moet kyk oor so rukkie. Maandag wag om die hoek vir jou en hy't 'n soutie in sy kettie gelaai. Hy gaan jou square op jou klokke skiet. Of jou op parra, as jy 'n girl is. Niemand word oorgesien nie…

photo

photo2

photo3

photo4

Hierdie post is 547 keer in totaal gelees en 2 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,135,933 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinSondag. Skêre met skietgoed.