Nicole Meyer is die nuwe Liqui-Fruit girl

In Warm Bokkies deur griffin

Julle sal vanaand vir Nicole Meyer op ETV en DSTV sien as Liqui-Fruit se nuwe model vir hulle nuwe TV ads. Sy volg in die voetspore van Lushano Kuhn, Tanya Eloff, Rue Essop en Tracey McGregor wat oor die dekades vir Liqui-Fruit se TV ads gesmeul het voor die kamera’s.

Nicole is 21 jaar oud en model nou maar eers vir drie jaar lank. Jy mag haar dalk al in Sports Illustrated gesien het.

Die ouens het die regte keuse gemaak. Hierdie chick is warmer as ‘n Ducati Desmosedici se kazozpyp na ‘n trippie Kaapstad toe teen full blast (waar sy toevallig vandaan kom). Sy gee vir Mila Kunis ‘n run vir haar zak. Judge maar vir jouself: Lekker woestyn oasis vibes en fruit fantasies.

nicole meyer

nicole meyer1

nicole meyer2

nicole meyer 3

Hierdie post is 504 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,737,967 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinNicole Meyer is die nuwe Liqui-Fruit girl