Dis naweek, kom ons fokken duik!

In Dis naweek kom ons fokken duik! deur griffin

Een aankondiging voor ons verdaag, seuns en dogters:

Die Fokkendoos blog is weer aan die gang in case jy op iemand afkop wat soos 'n poes parkeer. Gaan maak gerus 'n draai daar.

Daarsy. Terwyl jy sit en huil en ballas bak by die werk is ons tien teen een besig om pret (soos hieronder uitgebeeld) te ondervind by Mieliepop festival, maar moenie dat ons jou terughou nie. Dis naweek, laat jy fokken duik!

streep-haar

En as jy gister se Bizarre Bedonderde Donderdae video gekyk het, sal jy onthou dat die chick se tiete onder bespreking was en dat die manne die chick hard probeer convince het om haar tiete op Watkykjy te sit. Wel, hier is die outjies. Al die pad van Zagreb, die Koninkryk vanYugoslavia af. Of Croatia soos ons hom vandag ken. Pragwêreld…

Bizarre-Bedonderde-Donderdae-se-tiete

Hierdie post is 505 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,151,826 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinDis naweek, kom ons fokken duik!