Blast from the past: Lushano Kuhn.

In Warm Bokkies deur griffin

As jy aan die 80s dink, onthou jy moontlik van die slegte goed soos daai courduroy broeke wat in muf kleuere uitgekom het en die binnekant van lushanojou bene gekrap het. Maar daar was ook ander goed wat jou binnebeen laat jeuk het. Op ‘n lekker manier. Jy het dit miskien nie daardie tyd geweet nie, maar die 80s se Liqui-Fruit girl was Lushano Kuhn. Op daai stadium was die chick slegs veertjien jaar oud gewees en jy was ‘n klein snottie, so jy sal vergewe word as jy ge-perv het destyds. Jy’t nie geweet nie. Alle mooi meisies het vir jou soos mooi tannies gelyk. Die Liqui-Fruit advertensie het ook haar career in international modeling career afgeskop. Wonder wat sy deesdae maak…

Onthou jy hierdie outjie? Lekker fruit fantasy en dik 80s musiek.

Sekere elemente van die musiek wat hulle destyds in daai ad gebruik het laat mens nogal lus voel om Yello se The Race fokken hard deur die speakers te blaas en vodka en orange juice te suip. Sommer so by die werk. Want dis fokken Maandag. Hang in there…

Yellow – The Race vanaf hulle album The Flag:

Hierdie post is 830 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,601,493 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinBlast from the past: Lushano Kuhn.