Bizarre Bedonderde Donderdae – Menlyn

In Bedonderde Donderdae deur griffin

Ons weet die outjie is effens laat vandag, maar at least kan jy hom gou kokkenodge voor jy by die werk moet duik en soos 'n doos in traffic moet sit. Voordat ons by vandag se Bizarre Bedonderde Donderdae video uitkom, geniet asseblief eers hierdie Duitser wat sy kont sewe soorte blou val:

En nou vir vandag se main attraction: Bizarre Bedonderde Donderdae – Braam Bloubaadjie en sy bende is (soos meeste Pretorianers) noddefok lus vir Menlyn se krismis shopping nie. Hulle sal eerder badsoute vir hulle gooses by Pick 'n Pay gaan koop. In Fietas. Want Menlyn is soos fokken Mordor oor die fees seisoen.

Hierdie post is 100 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,135,720 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinBizarre Bedonderde Donderdae – Menlyn